Aperitive

Mananca la micul dejun clatite cu cascaval si sunca

Publicat: 03 feb. 2012

Ingrediente:

115 g faina
3 oua
140 ml lapte
80-100 g cascaval
1 lingurita de praf de copt
100 g sunca presata
 piper
sare

Mod de preparare:

Prima data se freaca bine galbenusurile cu piper si sare, apoi se cerne faina impreuna cu praful de copt. Dupa aceea se adauga alternativ peste galbenusuri faina si laptele si se amesteca pana ce se omogenizeaza compozitia. Se pun si albusurile batute spuma tare. La final, inglobam cascavalul razuit si sunca. Se coc intr-o tigaie de teflon, unsa cu ulei. Se ia cate un polonic mic de compozitie si se toarna in tigaia incinsa. Cand incep sa apara bule mari la suprafata, se intorc pe cealalta parte. Se coc intr-o tigaie de teflon, unsa cu ulei.
Aceste clatite se pot servi ca mic dejun, simple, cu iaurt sau cu cascaval ras.
Mic dejun cu clatite, cascaval si sunca pregatit de Craita.



loading...

Adauga un comentariu