Culinar

Mâncare de post de lux. Rulouri cu fasole și preparate cu fructe uscate

Publicat: 09 sept. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mâncare de post de lux. Rulouri cu fasole și preparate cu fructe uscate
În ultima perioadă tot mai multe persoane gătesc în perioada postului rulouri cu fasole, ierburi și avocado

Multe persoane care postesc sunt în căutare de feluri de mâncare de post de lux. Este important să înțelegeți că mesele potrivite în timpul postului vor ajuta o persoană să rămână activă și să ofere organismului substanțele necesare.

Meniul de post este variat. Acesta include cereale, supa de varză și alte tipuri de ciorbe fără carne, plăcinte cu fructe de pădure, plăcinte cu orez și hrișcă. Abordarea corectă presupune o introducere treptată în canon cu atenție constantă la viața spirituală. Zilele de post separate pregătesc o persoană pentru posturi lungi, cele care durează de la 2 la 7 săptămâni cu diferite grade de severitate.

o tava cu mancare de post pe un prosop
Zilele de post separate pregătesc o persoană pentru posturi lungi

Mâncare de post de lux. Cum să te pregătești de perioada postului și ce bucate să gătești

În ultima perioadă tot mai multe persoane gătesc în perioada postului rulouri cu fasole, ierburi și avocado. Dacă nu știți ce să pregătiți pentru o gustare în mijlocul zilei, nu ezitați să gătiți aceste rulouri. Acestea sunt sărace în carbohidrați și bogate în proteine ​​sănătoase găsite în fasole și pasta de tahini. Și avocado adaugă felului de mâncare grăsimi sănătoase.

Pentru a pregăti această gustare de post de lux vei avea nevoie de 400 g fasole albă conservată, 100 g amestec de salată, 2 avocado, 1-2 lingurițe de sos de chili iute, o lingura de tahini și o lingură de suc de lămâie. De asemenea, vei avea nevoie de 2 linguri de ulei de măsline, o lingură de usturoi praf sau un cățel de usturoi. Pentru o aromă irezistibilă vei avea nevoie de un buchet mic de coriandru sau pătrunjel, 3 tortilla mari, sare și piper negru proaspăt măcinat.

salata de post langa o rosie si ridiche pe o masa cu mai multe condimente
Abordarea corectă presupune o introducere treptată în canon cu atenție constantă la viața spirituală

 

Înainte de a începe să gătiți rulourile scurgeți fasolea într-o strecurătoare și clătiți cu apă rece. Se pune într-un bol de blender și se macină până la un piure grosier, se adaugă sosul de chili, tahini, zeama de lămâie, uleiul de măsline și usturoiul praf, sare și piper. După care toate ingredientele se amestecă bine, se curață de coajă avocado și se taie felii.

Ulterior, așezați o fâșie de amestec de fasole pe marginea tortillei. Adăugați amestecul de salată, ierburile și feliile de avocado. Se condimentează cu sare si piper, se rulează strâns și se servește imediat sau se învelește în pergament și se ia la muncă.

Terci din caise uscate. Un desert delicios de post

Terciul de caise uscat este mai mult ca un desert decât terciul ca atare. Are un gust pronunțat de fructe, completat de gustul de nucă.  Pentru a pregăti felul de mâncare vei avea nevoie de 400 g caise uscate, 150 g zahăr și 150 g făină.

ciuperci umplute pe o farfurie langa mai multe verdeturi
Este important să înțelegeți că mesele potrivite în timpul postului vor ajuta o persoană să rămână activă

Pentru dressing, combinați toate ingredientele și amestecați până se omogenizează. De asemenea, mierea poate fi ușor încălzită. Ulterior, înmuiați caisele uscate, după 10 minute, clătiți-le și turnați un litru de apă rece, aduceți la fierbere. Caisele trebuie gătite timp de 10 minute.

Din moment ce caisele au fiert bateți-le împreună cu bulion. Acestea pot fi zdrobite în piure cu un blender sau treceți-le prin sită. Adăugați făina și zahărul și amestecați bine cu un tel. Aduceți masa rezultată la fierbere la foc mare, amestecând constant, apoi reduceți focul, gătiți, amestecând timp de 5 minute. Se ia de pe foc mâncarea și se mai amestecă încă 1 minut.

Acest fel de mâncare de post face parte din categoria de lux deoarece are un gust extrem de delicat și unic. Astfel, pentru al servi întindeți terci de caise uscate pe farfurii, puneți câte o lingură de urbech și ulei în fiecare. Pentru servire acesta se ornează cu caise uscate și semințe.

mai multe farfurii cu terci din caise uscate pe o masa
Terciul de caise uscat este mai mult ca un desert decât terciul ca atare

 

Adauga un comentariu