Retete cu carne

Mancarica cu carne si ciuperci

Publicat: 17 dec. 2012

Ingrediente:

25 g faina
300-400 g carne pasare
½ kg ciuperci
1 ceapa
¼ l suc de rosii
50 ml vin
lamaie
marar
ulei
1 foaie de dafin
piper
sare

Mod de preparare:

Ceapa tocata se prajeste cu carnea. Dupa ce carnea s-a coagulat la suprafata, se adauga ciupercile (taiate in felii mari) si ½ lingurita de sare. Se fierb acoperite, pana se inmoaie bine carnea, adaugand apa cate putin. Cand toate sunt fierte, se freaca faina cu sucul de rosii rece care se vor pune in cratita, impreuna cu vinul, foaia de dafin, piper, completand cu apa sau suc de rosii, dupa gust. Se lasa sa fiarba, ca sa se lege sosul. Se potriveste gustul cu sare, zeama de lamaie si marar.

sursa: cepapam



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit