Retete de post

Mancarica cu dovleac si naut

Publicat: 08 oct. 2012

Ingrediente:

3 dovlecei taiati cubulete
1 kg dovleac taiat cubulete
800 g naut
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi zdrobiti
1 lingura ulei de masline
3 lingurite chimen
1 lingurita boia de ardei dulce
800 g rosii in bulion
2 lingurite coriandru
250 g fasole verde
sare

Mod de preparare:

Mai intai se calestea ceapa, apoi se pun in tigaie coriandrul, chimenul si boiaua. Dupa ce se amesteca pentru a se omogeniza, se adauga rosiile, nautul, dovleacul si dovlecelul. Se toarna compozitia intr-un vas de yena, se pune un capac peste el si se da la cuptor, la foc puternic cam 2 ore, la foc mic cam 5 ore. Spre final se incorporeaza si fasolea verde si se mai tine cam o jumatate de ora in cuptor. Inainte de servire se potriveste de sare. Se poate manca cu paine coapta.

sursa: cepapam



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit