Vegetariene

Mancarica cu vinete si oua

Publicat: 03 feb. 2012

Ingrediente:

2 rosii
3 vinete
2 oua
2 catei de usturoi
putin unt
2 lingurite de ulei
sare
1 lingurita pudra cumin – optional
piper

Mod de preparare:

Prima data ne ocupa de vinete. Acestea se coc, se curata si se lasa sa se scurga de zeama. Se taie apoi bucatele. Dupa aceea curatam rosiile de pielita si le taiem cubulete.
Usturoiul se toaca marunt, apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu uleiul si untul. Se pune tigaie pe foc mic-potivit si cand a inceput sa se simta aroma usturoiul se adauga vinetele si se calesc in jur de 2 minute. Dupa aceea se pun rosiile, se potriveste de piper si sare si se caleste pana se absoarbe aproape toata zeama lasata de rosii. Se adauga ouale batute si se caleste in continuare amestecand usor pana ce acestea din urma s-au facut. Se adauga si pudra de cumin si se mai amesteca de vreo doua ori inainte de servire.
Mancarica cu vinete si oua pregatita de Cristina.



loading...

Adauga un comentariu