Vegetariene

Mancarica de vinete cu oua si rosii

Publicat: 28 feb. 2012

Ingrediente:

3 vinete
2 oua
2 rosii
2-3 catei de usturoi
putin unt – cam cat un sfert de nuca
2 lingurite de ulei
sare
piper
1 lingurita pudra cumin (optional)

Mod de preparare:

Vinetele se coc, se curata si se lasa sa se scurga de zeama. Se taie apoi bucatele. Rosiile se curata de pielita si se taie cubulete. Usturoiul se toaca marunt, apoi se pune intr-o tigaie impreuna cu uleiul si untul. Se pune tigaie pe foc mic-potivit si cand a inceput sa se simta aroma usturoiul se adauga vinetele si se calesc putin (1-2 min.), se adauga apoi rosiile, sarea si piperul si se caleste pana se absoarbe aproape toata zeama lasata de rosii. Se adauga ouale batute si se caleste in continuare amestecand usor pana ce acestea din urma s-au facut. Se adauga si pudra de cumin (cine doreste), se mai amesteca de vreo 2 ori si se trece pe farfurie.
Mancarica de vinete cu oua pregatita de Cristina.



loading...

Adauga un comentariu