Magazin

Mandinga, abandonata de rude si prieteni pe aeroport

Publicat: 29 mai 2012
1
Dezamagiti si abatuti! Asa au aterizat, ieri dimineata, la ora 09.00, pe Aeroportul Otopeni, cei din trupa Mandinga, in frunte cu compozitorul Costi Ionita. Dupa esecul de la Eurovison, ei nu au prins decat un dezolant loc 12, nu au fost asteptati la venirea in tara decat de cativa jurnalisti, scrie click.ro. 
Peste toate, cei sapte componenti ai trupei, impreuna cu compozitorul Costi Ionita, au fost nevoiti sa astepte, vreme de un ceas, sosirea bagajelor.
Pentru a mai indulci cat de cat gustul amar al esecului, ei au cumparat de la Baku baclavale si rahat, insa tocmai din cauza acestor delicatese verificarea valizelor a durat mai mult decat era preconizat.
Imbracati sport, reprezentantii nostri au incercat sa nu iasa deloc in evidenta si sa treaca neobservati, ba chiar sa evite intrebarile suparatoare din partea presei.
„Noi am dat tot ce-am putut acolo, pe scena. Dumnezeu ne este martor ca ne-am implicat cu tot sufletul si numai eu stiu ce a fost in sufletul meu cand am avut problemele cu casca, in prima semifinala. Atat eu, cat si baietii, ne-am implicat la maximum ca sa dam tot ce avem mai bun, pe scena de la Baku”, a incercat aproape sa se scuze Elena Ionescu, solista de la Mandinga, in vreme ce tinea, in mana, o punga in care se afla un imens urs din plus, roz.
„Este unul dintre cadourile primite de la fanii straini, din Baku. Am castigat foarte multi prieteni acolo”, a mai explicat bruneta.
Membrii  trupei au fost nevoiti sa raspunda jurnalistilor, singurii care i-au asteptat la aeroport
„In doua saptamani vom reveni in Azerbaidjan pentru cateva concerte. Oamenii ne-au indragit. Viata nu se termina cu Eurovisionul”, a punctat si Cristian Ciupitu, tobosarul trupei, alias Ciupi.
Si compozitorul Costi Ionita, care le-a fost alaturi permanent, este de partea lor si nu le reproseaza nimic.
„Au fost perfecti pe scena. Nu suntem in primii zece, dar suntem in primii 12, asa ca nu e o mare tragedie”.
Nici mama, nici iubitul n-au asteptat-o pe Elena la aeroport.
„Nu ne-am certat, asa cum am citit prin ziare, este aberanta ideea ca m-as fi certat cu mama sau cu Marian (iubitul Elenei, n.r.). Vreau doar sa-mi tin mama departe de picanteriile presei”, a mai declarat solista.
Ceilalti membri ai trupei au plecat de pe Otopeni tot singuri.
Cu totii au urcat intr-un microbuz inscriptionat cu numele formatiei si au mers pana in zona Casei Presei Libere, unde Elena si Zach, saxofonistul trupei, au coborat si au urcat pe bancheta din spate a unui taxi.
Restul echipei a ramas in masina care i-a preluat de la aeroport.
Comentarii
  • Este un loc f. bun,din patru zeci si doua de tari locul doisprezece este onorabil,la un concurs cu departajare de sapte zeci la suta geopolitica.Franta,Anglia,Gecia…UNGARIA,BULGARIA…in urma noastra

Adauga un comentariu