Magazin

Manelistul a reactionat dur in razboiul dintre Mircea Nebunu si Nutu Camataru: ”Si vorbeste ceva despre tatal meu, despre Nutu care… ”

Publicat: 25 apr. 2019
1

Un nou scandal a izbucnit in lumea interlopa. De data aceasta protagonisii sunt Nutu Camataru si Mircea Nebunu, dar si celebrul artist Florin Salam a fost implicat. Fara voia lui, manelistul a ajuns in mijlocul unei discutii aprinse dintre cei doi rivali.

Zece ani de la moartea Fanicai Salam! Iata cum arata mormantul fostei sotii a lui Florin Salam – FOTO

Florin Salam a transmis un mesaj prin care a spus ca el nu vrea sa se certe cu niciunul dintre cei doi rivali.

”Va salut, fratii mei! Sunt al vostru, Florin Salam, omul Romaniei dupa cum stie toata lumea. Distractia Romaniei! Incep sa spun despre distractie pentru ca pentru asta m-am nascut. Sa fac oamenii fericiti. Mesajul meu de azi e un pic mai trist pentru ca e vorba de ce am vazut eu astazi. E vorba de un prieten de-al meu, Mircea Nebunu. Eu il respect, am crescut cu el, e fratele meu. Nu pot sa spun altceva decat ca suntem prieteni de-o viata intreaga. El acolo vorbeste ceva care pe mine ma depaseste pentru ca eu sunt artist. Eu nu sunt smecher, nu-mi place sa fiu smecher nici nu-mi doresc sa fiu smecher. (…) Si vorbeste ceva despre tatal meu, despre Nutu care… e primul om care mi-a dat casa sa stau. Nutu Camataru, tatal meu. Acum, eu sunt un pic la mijloc doar ca a pomenit Mircea numele meu intr-o discutie aprinsa intre el si tata Nutu. Eu nu vreau cearta nici cu el, nici cu nimeni. Eu imi cer scuze in fata lui Nutu pentru greseala pe care Mircea a facut-o. Imi cer scuze personal. Nu m-a pus nimeni sa fac clipul asta. Ei trebuie sa-si regleze conturile. Intre prietenul meu Mircea Nebunu si tatal meu Nutu Camataru eu nu vreau sa fiu. Ei sa-si regleze conturile. Va rog, nu ma implicati pe mine. Nu vreau sa-mi fac probleme”, a spus Florin Salam.
Adauga un comentariu