Eveniment-Social

Manifestare dedicata varstnicilor, in Parcul Expozitiei din Copou – FOTO, VIDEO

Publicat: 01 oct. 2019

Sute de persoane de varsta a treia au asistat ieri, in Parcul Expozitiei din municipiu, la un spectacol oferit de autoritatile locale de Ziua Internationala a Persoanelor Varstnice.

La evenimentul organizat de Directia de Asistenta Sociala (DAS), a fost prezent si primarul Mihai Chirica. Acesta a tinut sa le transmita un mesaj sutelor de varstnici prezenti la eveniment.

Vezi si: Iata cati varstnici sunt in judetul Iasi. Datele sunt oficiale

"Se spune ca fericirea vine odata cu înaintarea în vârsta, pentru ca abia atunci se ivesc satisfactiile adevarate, împlinirile si confirmarea ca ai ales bine atunci când te-ai aflat într-un moment de cumpana. La vârsta a treia apare posibilitatea unei analize profunde a propriei fiinte si a unei priviri de ansamblu, care îti permite sa depasesti meschinariile, pentru a te concentra asupra lucrurilor fundamentale: familia, comunitatea, reusita profesionala, mostenirea pe care o lasi generatiilor urmatoare! Tocmai de aceea, îndemnul meu a fost mereu acelasi: dragi întelepti ai cetatii, împartasiti-ne din experienta dumneavoastra, implicati-va activ în proiectele orasului si bombardati-ne cu idei folositoare întregii comunitati. Veti gasi mereu în mine un partener de încredere si un prieten loial", a spus primarul Mihai Chirica.

Ansamblul folcloric al Companiei de Transport Public Iasi a oferit un moment artistic, iar autoritatile locale au premiat mai multe persoane care s-au implicat in activitati dedicate celor de varsta a treia.

Adauga un comentariu