Actualitate

MANIPULARE GROSOLANA! Cazul Rarinca, acoperit de cazul Ponta

Publicat: 05 iun. 2015
1

Toata atentia publica a fost indreptata spre subiectul premierului Victor Ponta, in contextul in care abuzurile din cazul Marianei Rarinca nu au fost inca explicate.
 
Senatorul social-democrat Serban Nicolae a explicat, ironic, ca a observat ca oamenii obisnuiti ai acestei tari pot fi calcati in picioare, arestat si umiliti fara ca cineva sa raspunda.
 
Serban Nicolae a adaugat ca informatia potrivit careia Victor Ponta ar fi obtinut de la Dan Sova o suma de 40.000 de euro, cu care si-ar fi cumparat doua apartamente de lux aduce mai mult a gluma.

Citeste si Judecatorii s-au revoltat: „Un act de presiune fara precedent asupra libertatii de exprimare a

„Cetatenii obisnuiti nu conteaza, ei pot fi calcati in picioare, arestati oricat, fara niciun fel de raspundere. Dar observam mai devreme faptul ca pe site-ul DNA, comunicatul privind cazul lui Victor Ponta a fost tradus si in limba engleza. Deci a fost si un instrument de comunicare. Pot sa cred ca este un mesaj pentru exterior. Toate titlurile date de presa straina, Marea Britanie, Franta, Spania, Itala, ideea era aceeasi – premierul este acuzat de  coruptie, evaziune fiscala, spalare de bani. Cine sta sa citeasca vede ca acolo sunt niste maruntisuri discutabile, culminand cu acea gluma cum ca cei 40.000 de euro pe care Ponta i-a luat de la Sova, nu de la stat, ar fi fost folositi, o parte din ei, la achizitionarea a doua apartamente, intr-o zona foarte scumpa, in anul de gratie 2008, in perioada de boom imobiliar.”
 
De asemenea, jurnalistul Adina Anghelescu, a explicat ca DNA vaneaza de multi ani capul lui Victor Ponta si a descris exact situatia Romaniei in acest moment.

Citeste si Decizia care ii da fiori lui Iohannis. Pe 10 iunie afla daca pierde functia suprema in stat

„Eu ma asteptam de mult timp sa se ajunga aici. De multi ani se vaneaza capul lui Victor Ponta, ca o prada mare, pescuita din mediul politic. Ce vad eu, ca observator, ca se prezinta Romania. Avem trei puteri in stat, ziceam noi, dar care puteri sunt imixtionate foarte puternic de o structura care face parte din puterea judecatoreasca. Avem un SRI care s-a implicat in justitie. Avem un caz, Rarinca, ce a explodat, a fost ca o bomba. Mai avem un presedinte calator, in loc de un presedinte jucator. Peste toate acestea, avem punerea sub invinuire a premierului Ponta. Pe de-o parte, presedintele Iohannis ma intreb de ce nu si-a dat demisia cat timp a avut scandalul cu ANI, ba chiar a si candidat la prezidentiale si a si castigat iar decizia s-a dat dupa ce dansul a devenit presedinte.

Comentarii
Adauga un comentariu