Actualitate

Manipulare grosolana in Podu Ros. Dezastru anuntat pentru Marius Bodea. Informatii mincinoase aruncate in spatiul public

Publicat: 07 oct. 2019
1

@ Detalii socante din filiala ieseana a PNL Iasi @ Disperat ca nu mai are trecere nici macar in propriul partid, deputatul liberal Marius Bodea arunca in spatiul public tot felul de informatii contradictorii @ La intalnirea cu Klaus Iohannis, Bodea a fost total izolat de restul liderilor PNL

Cu cateva luni inainte de alegerile locale, situatia din interiorul organizatiei PNL Iasi este gata sa explodeze. Deputatul Marius Bodea, in continuare presedinte al organizatiei municipale a PNL Iasi, se afla pe faras, gata sa fie dat la o parte din conducerea partidului. Pentru ca isi pierde jucaria, Bodea a ajuns sa scoata pe piata tot felul de informatii false, sa plateasca anumiti ziaristi ieseni care sa denatureze adevarul, doar pentru a-si face imagine. Nu mai conteaza ca realitatea este alta si ca deputatul se afla intr-o cadere libera.

Disperat ca va fi inlaturat de la sefia PNL si ca nu va mai ajunge sa candideze la functia de primar, demagogul Marius Bodea recurge la tot felul de prostii pentru a-si pastra putinul capital de imagine pe care il mai are.

Recent, la Iasi a fost prezent presedintele Klaus Iohannis. Acesta a participat la o adunare a organizatiilor PNL din Moldova si si-a gasit timp de o intrevedere cu edilul Mihai Chirica.

In aceste conditii, Marius Bodea a ajuns sa minta cu nerusinare nu doar colegii de partid, ci si iesenii simpli. Ieri, 7 octombrie, Bodea a trimis un comunicat prin care a prezentat o rezolutie prin care sustine ca PNL respinge sustinerea edilului Mihai Chirica pentru Klaus Iohannis. Lucrurile sunt insa total diferite fata de cum le prezinta Bodea. Membrii Biroului Politic Local al PNL Iasi nu s-au intrunit in ziua prezentata de Bodea, ci cu mai multe zile inainte. In plus, sedinta nu a fost statutara, asa cum prezinta Bodea in comunicat.

Vezi si: Scandal monumental in Podu Ros. Sedinta abuziva in filiala PNL Iasi. Marius Bodea a girat un fals grosolan

Din 34 de membri, la aceasta sedinta au fost prezenti doar 13 liberali. Tocmai cei care inca ii sunt credinciosi lui Bodea. Mai mult, ce rost avea ca Bodea sa tina acea hartie cu rezolutia pana acum, dupa momentul in care edilul si-a prezentat sustinerea pentru Iohannis si nu a iesit cu ea dupa sedinta nestatutara a BPL? Marius Bodea este disperat ca nu va fi el candidatul la functia de primar si a ajuns sa faca orice pentru a-i inlatura pe cei care i-ar lua locul.

Bodea a luat sub scorul partidului la alegerile locale din 2016, iar la europarlamentare a tras PNL in jos pe judet. Este firesc ca nu mai are trecere la nivel central, iar acesta face orice sa intre in gratiile liberalilor de la centru. Si-a pus inclusiv o poza pe o retea de socializare cu Ludovic Orban, seful PNL, pe care l-a catalogat cu apelativul "prietenul meu".

Numai ca tot Bodea a fost cel care a facut tot posibilul sa-i faca o anticampanie lui Orban la alegerile interne din PNL. Acum, Marius Bodea arunca in public informatii false prin intermediul unor comunicate si a unor ziare si site-uri fantoma, pentru a denatura adevarul in speranta ca iesenii se vor lasa pacaliti.

Comentarii
  • bzi e ziarul lui chichirica. E ziarul lui de casa si al PSD. Ce sa zica si BZI decat minciuni. Chichirica e disperat sa gaseasca partid, altfel la anul pierde alegerile si-l leaga si DNA-ul pt casele lui ascunse pe numele bebelusilor. Intr-o tara normala Chirica era la puscarie.

Adauga un comentariu