Scena artistica din Romania

Manuela Harabor: “Am invatat de la baiatul meu cum sa accept destinul pe care-l am!”

Publicat: 26 iul. 2018
3

Destinul i-a dat frumusete, talent, un fiu minunat, dar si iubirea si respectul publicului. Manuela Harabor (50 de ani) este o mama eroina, caci a avut grija exemplar de fiul ei, Andrei, diagnosticat cu autism. Prezenta luni, 7 mai, la lansarea colectiei “Insieme”, a Lizei Panait, actrita si-a deschis sufletul si a povestit multe lucruri frumoase despre fiul ei, in varsta de 27 de ani.

Dan Chisu (62 de ani) si Manuela Harabor s-au iubit cu foc, in anii ’90, asa ca din amorul lor de scurta durata a venit pe lume o frumusete de baiat. Tanarul, care acum are 27 de ani, a fost diagnosticat de medici cu tulburare de spectru autist, iar Manuela Harabor s-a luptat toata viata sa-i asigure recuperarea de care avea nevoie.

“Baiatul meu e bine, are 27 de ani, suntem intr-o perioada de schimbari majore. Fiecare zi e o provocare pentru mine, pentru ca nu stiu cum incepe ziua si cum se sfarseste. Sunt schimbari si de stare in perioada aceasta. Este totusi un adult, are 27 de ani, si nu ii mai place sa i se spuna ce sa faca, cum sa faca. Invatam unul de la altul, eu invat multe de la el, invat cum sa accept o situatie in viata, dar si destinul pe care il am”, a spus vedeta.

Adauga un comentariu