Cancan ultimă oră

Mara Bănică, de urgență la spital: „Trebuie să stăm șase-șapte ore să așteptăm”

Publicat: 20 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Mara Bănică a ajuns de urgență la spital, după ce fiului ei i s-a făcut rău. Chiar dacă starea băiatului era gravă, cei doi au fost puși să aștepte șase ore. Cel mic a fost depistat ulterior cu gripă, asta după ce vedeta a luat decizia să nu mai aștepte și să meargă la o clinică privată din București.

Mara Bănică s-a lovit de problemele unui sistem defectuos pe care spitatlele din România îl au. Vedeta s-a prezentat cu fiul ei la spitalul Matei Balș din Capitală, unde a fost pusă să aștepte într-o sală cu mai mulți copii bolnavi, chiar dacă băiatul nu se simțea de loc bine.

„S-a întâmplat ce se întâmplă cu o jumătate din copiii din București, în sensul că fiul meu a făcut febră, l-am luat de la școală, avea dureri de cap, m-a sunat doamna învățătoare, l-am adus acasă, în câteva ore, febra a crescut. Ne-am dus la camera de gardă la Matei Balș – cu epidemia asta de gripă nici nu are rost să mergi în altă parte. Acolo ni s-a spus că trebuie să stăm șase-șapte ore să așteptăm – acolo erau mulți copii bolnavi, eu nu știam dacă al meu are sau nu gripă…”, a povestit Mara Bănică.

După ce a realizat care este situația în spital și că riscurile sunt destul de mari, Mara a mers cu fiul ei la o clinică privată. „Eu mi-am permis să plec de acolo și să fac testul la o clinică privată. Foarte mulți oameni din țara asta nu își permit, pentru că e 400 de lei o consultație și o testare de gripă într-o clinică privată”, a mai spus ea.

Diagnosticat cu gripă de tip A

Fiul Marei Bănică a fost diagnosticat cu gripă de tip A și urmează tratamentul recomandat de medici. Vedeta s-a declarat nemulțumită nu doar de condițiile din spital, ci și de faptul că școlile nu sunt închise deși există o epidemie de gripă și majoritatea copiilor o iau unul de la altul.

„Copilul are gripă de tip A. Urmăm tratamentul clasic – acel medicament ce sperăm că face minuni. Este o nebunie. Nu înțeleg de ce nu s-au închis școlile. Repet – la mine în școală este al doilea val de gripă. Au făcut 15 copii în primă fază, acum ne țin cu școlile deschise ca să facă și ceilalți? E anormal! Când ai copilul bolnav, nu mai ești bine nici tu”, a mai declarat Mara.

Adauga un comentariu