Eveniment-Social

Maratonul speakerilor „Design & Culoare”, sambata la Congress Hall

Publicat: 17 nov. 2015
Sambata, 21 noiembrie 2015, doamnele si domnisoarele sunt invitate la Maratonul Speakerilor. Editia din acest an le este dedicata, fiind un eveniment in care vor descoperi totul despre design si culoare, in valente fascinante. Pentru al treilea an consecutiv, centrul de evenimente Congress Hall din ansamblul Palas organizeaza Maratonul Speakerilor. In 2015, tema este „Design & Culoare”, desfasurandu-se sub un format inedit, care combina interactivitatea unei expozitii de servicii si produse cu informatiile oferite in cadrul unor prezentari pentru un public amator de noi cunostinte. Sambata, in intervalul orar 10.00 – 22.00, salile Rossini si Verdi vor reuni expozanti si speakeri, care le vor oferi o zi de rasfat pasionatelor de moda si de un stil de viata modern. 
Doamnele si domnisoarele vor putea admira culoarea si designul deosebit intr-o paleta larga de propuneri: tablouri, accesorii pentru o casa primitoare, preparate si bauturi apetisante, articole vestimentare, produse cosmetice, aranjamente florale, piese de mobilier, patiserie, bijuterii, carti si multe alte obiecte aparte. Pe langa posibilitatea de a admira formele speciale si combinatiile neasteptate de nuante, participantele vor putea degusta deserturi si cocktailuri savuroase si vor putea achizitiona articolele pe care si le doresc. Maratonul Speakerilor include si o serie de prezentari captivante, sustinute de stilisti si specialisti din domenii variate, care vor deslusi secretele unei bune relationari intre design si culoare si le vor spune tot ce stiu despre tendintele in moda si amenajari. 
Atmosfera relaxanta va fi imbogatita de compania muzicii de calitate, la eveniment fiind invitati instrumentisti talentati din Iasi. Pe langa informatiile de actualitate, expozitia de articole si nenumaratele surprize, vor fi oferite si premii, la tombola serii. Pretul unui bilet la Maratonul Speakerilor „Design & Culoare” este de 30 de lei si poate fi achizitionat de la Centrele Info Palas Mall. Pentru studenti este valabila o oferta speciala: un bilet + unul gratuit.


loading...

Adauga un comentariu