Actualitate

Marc Pilcher, câștigător al premiul Emmy, a murit de COVID-19

Publicat: 07 oct. 2021
Marc Pilcher câștigător al premiul Emmy
Marc Pilcher, un cunoscut hair-stylist și make-up artist câștigător al Premiului Emmy, a murit de COVID-19

Marc Pilcher, un cunoscut stilist britanic câștigător al premiul Emmy pentru prestația din serialul „Bridgerton”, a murit de COVID-19. Potrivit informațiilor apărute în presă, vedeta nu avea probleme de sănătate și, mai mult, era vaccinată cu ambele doze. Acesta a început să se simtă rău la revenirea din Statele Unite, unde participase la Gala Premiilor Emmy.

Lumea internațională a filmului este în doliu după decesul actorului Marc Pilcher. Acesta tocmai participase la Gala Premiilor Emmy unde fusese recompensat pentru prestația din serialul „Bridgerton”. Vestea morții acestuia a fost dată de agentul său.

Marc Pilcher, câștigător al premiului Emmy

Marc Pilcher era un cunoscut hair-stylist și make-up artist, care a câștigat un Emmy pentru munca sa în serialul de succes „Bridgerton”, difuzat de Netflix, a murit de COVID-19 la vârsta de 53 de ani, la doar câteva săptămâni după ce a câștigat premiul. Marc Pilcher a câștigat premiul pentru Cel mai bun machiaj / coafură pentru serialul amintit.

Potrivit informațiilor din presă, artistul era vaccinat cu ambele doze și nu era cunoscut cu probleme de sănătate. Mai mult, acesta făcuse câteva teste COVID-19, care au fost negative, înainte de a călători spre Statele Unite, pentru decernarea Premiilor Emmy. De asemenea, el s-a testat și la revenirea în Marea Britanie. Cu toate acestea, la scurt timp după ce a revenit, a început să se simtă rău, iar condiția lui s-a deteriorat rapid. Marc Pilcher a murit duminică, potrivit comunicatului emis de către agentul său.

Marc Pilcher era foarte apreciat în lumea filmului

Pilcher era cunoscut pentru munca sa în domeniul teatrului, televiziunii și cinematografiei. În 2019, acesta a fost nominalizat la Premiile Oscar pentru producția „Mary, regina Scoției”. Nicola Coughlan, actrița din „Bridgerton”, a scris într-o postare pe Instagram că artistul era „extraordinar și un vizionar”.

„Marc făcea totul cu pasiune, și era incredibil de talentat. Acum nu mai mult de o lună a câștigat primul său Emmy. Este o tragedie că a plecat de lângă noi atât de tânăr, când mai avea multe lucruri de făcut. Vă rog, nu uitați de pericolul coroavirusului. Este încă aici, și este real. Vă rog, vaccinați-vă, și purtați măști să vă protejați pe voi, și pe ceilalți”, a spus Nicola Coughlan.

Însă Marc Pilcher nu este singurul actor mort de coronavirus. Amintim de cazul actorului indian Rahul Vohra, care a pierdut lupta cu temutul virus în această primăvară.

 

Adauga un comentariu