Actualitate

Marcel Ciolacu a anunțat că va propune desființarea unei filiale a PSD. Motivul este halucinant

Publicat: 28 iul. 2020
Marcel Ciolacu cu sigla PSD
Marcel Ciolacu spune că președintele Klaus Iohannis s-a transformat într-un agent electoral al PNL

Președintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anunțat că în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național al partidului, care va avea loc pe 30 iulie, va propune dizolvarea unei organizații PSD. Este vorba despre cea din Ilfov. Decizia acestuia vine după ce au fost făcute publice informații conform cărora această filială ar fi fost acaparată de lideri ai lumii interlope.

„Voi propune în Comitetul Executiv dizolvarea acestei organizații, chiar dacă suntem în prag de alegeri. Sunt ferm convins că avem capacitatea de a face o echipă rapid acolo să fim pregătiți de alegeri. Este inadmisibil așa ceva. Am aflat și eu din presă. Nu am crezut așa ceva. Am avut o discuție cu președintele organizației acum aproximativ o lună.

I-am spus că în echipa dânsului este o persoană asupra căreia sunt foarte multe bănuieli de implicări într-o anumită zonă care nu ne reprezintă și chiar i-am spus să ia măsurile necesare de a fi schimbat din funcția de secretar executiv. Nu am mai comunicat cu domnul președintele, o să comunic în cadrul partidului. Joi vom avea un CEx și voi propunere dizolvarea organizației”, a declarat Marcel Ciolacu.

În urmă cu câteva zile, Petre Iacob, primarul din Popeşti-Leordeni, a făcut dezvăluiri halucinante. Acesta a dezvăluit faptul că filiala PSD Ilfov ar fi condusă de nume cunoscute din lumea interlopă.

“A sosit momentul pentru clarificări: este adevărat! – PSD astăzi este condus în Ilfov de clanurile interlope ale Capitalei. Din disperarea de a nu pierde puterea din mână, oamenii politici din Partidul Social Democrat au acceptat pentru început interlopii în viaţa politică, oferindu-le susţinere în funcţii înalte, iar astăzi nu-i mai poţi deosebi unii de alţii, interlopii devenind oameni politici şi oamenii politici devenind interlopi (…)”.

Marcel Ciolacu: „Pentru interesele lor electorale meschine, Iohannis și Guvernul PNL sacrifică viața de zi cu zi”

Marcel Ciolacu, a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului Orban prin care îi acuză pe membri de „interese electorale meschine”. De asemenea, acesta consideră că atât Klaus Iohannis, cât și Executivul PNL „sacrifică viața de zi cu zi a bucureștenilor”. Motivul revoltei lui Marcel Ciolacu este reprezentat de blocajul dezvoltării urbane a Capitalei creat de Guvern și presedinte.

„Atât de jos au putut ajunge! Pentru interesele lor electorale meschine, Iohannis și Guvernul PNL sacrifică viața de zi cu zi a bucureștenilor. Cel mai mare proiect de regenerare și dezvoltare urbană a Capitalei din ultimii 30 de ani este blocat în mod cinic pe ultima sută de metri de Iohannis și Guvernul PNL!

O investiție de peste 1,8 miliarde de euro, în colaborare cu Banca Mondială, BERD și cu alte instituții de prestigiu internaționale. Un proiect pentru care existau toate avizele necesare și care ar fi trebuit demarat în câteva săptămâni. Un proiect care ar fi însemnat mii de locuințe pentru tineri, sală polivalentă, maternitate, bazin olimpic, dar și un drum modern care ar fi ajutat la decongestionarea traficului și reducerea poluării.

De ce l-au blocat?! Simplu: pentru că e făcut de administrația #PSD. De aceea, Guvernul și-a luat terenul înapoi în ultima clipă, iar Iohannis a contestat la CCR o lege care ar fi dat cale liberă construirii unui drum cu 4 benzi și linie de tramvai.
Asta demonstrează cât de mult le pasă de bucureșteni!!!

Lucrurile nu vor rămâne însă așa! Îl voi sprijini cu toată forța pe Daniel Florea, primarul sectorul 5, prin toate mijloacele legale, astfel încât bucureștenii să beneficieze de acest proiect”, a scris Marcel Ciolacu.

Comentarii
  • Guvernul orbit de oftica nu este in stare decat sa faca rau. Pentru ca ei sunt incapabili si atunci daca sunt incapabili atunci ii blocheaza pe cei care vor si pot sa faca ceva bine. Sa plece si sa se duca tare, tare si cat mai departe la capatul lumii.

  • Ba cetatene,mi ai spus stirile de la hazanaua 3,ptr cultura ta sa stii ca psd are majoritate in parlament si implicit pot face legi,deci cine conduce tara?

Adauga un comentariu