Actualitate

Marcel Ciolacu critică alianța Victor Ponta – Robert Negoiță: „E un ajutor direct pentru Nicușor Dan!”

Publicat: 26 iul. 2020
Marcel Ciolacu și sigla PSD
Marcel Ciolacu face un apel către toate partidele politice să se așeze la aceeași masă și să găsească soluții pentru a trece cu bine peste această criză provocată de Covid-19

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critică, într-o postare pe pagina sa de Facebook, alianța Victor Ponta – Robert Negoiță.

Liderul social democraților susține că alianța anunțată astăzi de Pro România, partidul condus de fostul premier Victor Ponta, și Partidul Bucureşti 2020, formațiunea lansată de Robert Negoiță, primarul sectorului 3, îl va ajuta pe candidatul PNL și USR-Plus, Nicușor Dan.

Marcel Ciolacu îl acuză pe Victor Ponta că „a trădat valorile social-democrate” și „face jocurile PNL”

„Așa-zisa alianță anunțată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicușor Dan la primăria Capitalei. Un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate și să facă jocurile PNL și ale președintelui Iohannis. Păcat”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul social democraților îi anunță, însă, pe Victor Ponta și Robert Negoiță că, în ciuda acestei alianțe, Gabriela Firea va câștiga alegerile pentru primăria Capitalei.

„Le dau însă o veste proastă: Gabriela Firea îi va spulbera! Pentru că spre deosebire de cei care fac și desfac alianțe politice pe sub masă, Gabriela Firea a demonstrat că este interesată doar de oameni și de viața lor. Iar PSD o va sprijini în continuare”, a mai scris Marcel Ciolacu.

„PNL a plantat la șefia DSP București o rudă a unui ministru liberal”

Marcel Ciolacu afirmă că toate greșelile pe care le-au făcut membrii Executivului se întorc acum împotriva lor. Marcel Ciolacu spune că „prostia și inconștiența conducerii DSP București” încearcă să fie mascată pentru a ascunde faptul că cei din Partidul Național Liberal au pus o ” o rudă a unui ministru liberal în locul unui medic” epidemilog la șefia DSP București.

„Toate aberațiile pe care le-au făcut în ultimele 9 luni, de când au venit la guvernare, se întorc acum împotriva lor! Când în locul unui specialist, numești o rubedenie, când în loc de echipamente pentru personalul medical, ești preocupat doar de șpaga care îți revine din ultima achiziție, când comunicările oficiale despre pandemie au la bază doar interesul electoral, acestea sunt rezultatele!

„Au scăpat total de sub control situația!“

„Ministrul Tătaru încearcă din răsputeri să bage sub preș prostia și inconștiența conducerii DSP București care au dus la dezastrul de la căminul de bătrâni din sectorul 1 și la infectarea angajaților DSP.

De ce? Pentru că PNL a plantat la șefia DSP București o rudă a unui ministru liberal în locul unui medic #epidemiolog.

Rezultatul? O persoană a murit. Alți 30 de bătrâni sunt în spital acum, după ce DSP a refuzat să testeze. Alți angajați DSP sunt suspecți că ar fi luat și ei virusul. Au făcut harcea-parcea toate procedurile, au refuzat să facă ancheta epidemiologică, iar urmările sunt deosebit de grave și pot avea impact asupra sănătății întregii Capitale!

Tătaru trebuie să o demită ACUM pe șefa DSP București și să ia măsuri URGENT la căminul de bătrâni pentru a nu avea și mai mulți morți! Trebuie să testeze toți bătrânii, dar și personalul ! Are toate pârghiile legale la dispoziție! Să tacă și să nu facă nimic ESTE O CRIMĂ!

Prostia ucide! Incompetența ucide! Și toți cei vinovați trebuie să plătească!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu acuză că în România un test pentru coronavirus costă de trei-patru ori mai mult decât în Germania

Marcel Ciolacu, acuză că în România un test pentru coronavirus costă de trei-patru ori mai mult decât în Germania. Liderul social democraților susține că cifrele care arată creşterea numărului de cazuri de COVID-19 sunt reale, însă există o lipsă de credibilitate a Guvernului în gestionarea pandemiei.

„Manipularea de la început a dus şi la această lipsă de credibilitate a Guvernului în gestionarea acestei pandemii. Nu ei fac toate testele. Românii se duc şi se testează în sistemul privat cu alte preţuri decât toată Europa. La noi costă 70-80 de euro un test, iar în Germania costă 17-18 euro. Cam asta e diferenţa. Ei vin acum şi spun că sunt 20.000 de teste făcute astăzi, pentru că românii merg şi se testează singuri“, spune Marcel Ciolacu.





Adauga un comentariu