National

Marcel Ciolacu, declarație tulburătoare: „Decât să mă vaccinez înaintea mamei mele, mai bine fac COVID”

Publicat: 24 nov. 2020
Marcel Ciolacu imbracat in costum si camasa alba
Președintele PSD Marcel Ciolacu

Marți seara, 24 noiembrie, Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a vorbit, la Antena 3, despre declarațiile președintelui României, în care a anunțat că țara noastră va primi luna viitoare vaccinul anti-COVID-19 și că va începe vaccinarea persoanelor vulnerabile, dar și vaccinarea celor aflați în prima linie. Mai mult, în ministere se fac liste cu cei care doresc să fie vaccinați.

”Vii și minți românii că vine vaccinul în decembrie?! Vaccinul nu există! Am văzut că se fac liste prin ministere cu cine să se vaccineze primul. Decât să mă vaccinez înaintea mamei mele, mai bine fac COVID.”, a precizat Marcel Ciolacu la Antena 3.

Marcel Ciolacu: „Categoric vor tăia salariile. Și țara o vor închide după 6 decembrie!”

Marcel Ciolacu crede că românii vor proceda la alegeri, în ciuda îndemnului lui Iohannis să nu voteze cu PSD pe 6 decembrie. la alegerile parlamentare. Potrivit convingerilor liderului Partidului Social Democrat, Iohannis vrea să pună mâna pe toată puterea în România și vrea să aibă sub control și Parlamentul.

Președintele PSD este de părere că imediat după alegeri, țara va intra în carantină, iar salariile vor fi tăiate.

”Eu cred că românii au văzut cu cine au de-a face, au văzut ce poate acest guvern. Românii să meargă la vot pe 6 decembrie și să scăpăm de acest guvern. E o obsesie să aibă întreaga putere. Îi lipsește un singur lucru, îi lipsește Parlamentul. Eu cred că românii vor vota pentru sănătatea lor.

Categoric vor tăia salariile. Și țara o vor închide după 6 decembrie!”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD: „Iohannis s-a descalificat cu acest discurs”

Mai mult, Ciolacu a mai oferit câteva declarații, în direct, la Antena 3: „Cred că este singurul Președinte al unui stat al UE care s-a transformat într-un politruc și un purtător de cuvânt al unui partid. În campanie electorală, ceea ce este și mai grav”.

„Vreau să-i amintesc Domnului Iohannis, pentru că s-a descalificat cu acest discurs, total, în față întregii Europe și a lumii, vreau să-i amintesc că PSD a dus România în UE, în NATO și a dus-o pe locul 2 la cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană.”, a mai spus Marcel Ciolacu

De asemenea, liderul PSD afirmă că Guvernul Orban a dus România pe locul 2, în ceea ce privește numărul de decese, provocate de COVID-19. În plus, actualul Guvern a pierdut bătăliile „și cu sănătatea, și cu economia, și cu învățământul.”

„Guvernul său, acel guvern condus de Orban (…) au dus și ei pe locul 2 România în UE, dar la numărul de decese de COVID. Asta e diferența între guvernul său și guvernele Partidului Social Democrat.

Îmi pare rău că în plină campanie, în loc să venim cu argumente, să venim cu lucruri clare(…) să venim cu specialiști care să inspire încredere românilor pentru perioada care va urma, noi venim cu astfel de ieșiri.

Guvernul său a pierdut toate bătăliile: și cu sănătatea, și cu economia, și cu învățământul. Nu a găsit soluții pentru cele mai mari probleme și confruntări ale românilor.”

Comentarii
Adauga un comentariu