Actualitate

Marcel Ciolacu, despre amânarea alegerilor locale: „Cred că ar fi şi economic mult mai bine pentru efortul României”

Publicat: 07 apr. 2020

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că ar fi mai bine ca alegerile locale şi parlamentare să fie organizate fie în același weekend, fie la o săptămâna distanță, considerând că după ce viața oamenilor s-a schimbat, nu mai există timp pentru lupte politice. Ciolacu a adăugat la „Marius Tucă Show” că măsura ar fi bună şi din punct de vedere economic.

„Cred că ar fi şi economic mult mai bine pentru efortul României. Cine credeţi că după o asemenea sperietură, pandemie, şi după ce ţi-ai pierdut apropiaţi sau locuri de muncă sau ţi s-a schimbat viaţa, fiindcă erai bine-mersi în Marea Britanie sau în Germania, aveai o slujbă sigură, acum ai venit în România, nu mai ai o slujbă sigură, are chef de actorii politici în campaniile electorale? (…) Sâmbătă, duminică, poate să fie la diferenţă de o săptămână, să se suprapună campaniile electorale”, a spus Ciolacu.

Guvernul discută ordonanţa de urgenţă care prevede amânarea alegerilor locale. Ordonanţa prevede prelungirea mandatelor de primari până la ce mai târziu 31 decembrie.
Adauga un comentariu