Actualitate

Marcel Ciolacu, despre Brexit: „Prioritatea majoră trebuie să fie protejarea drepturilor și intereselor legitime ale cetățenilor români”

Publicat: 20 ian. 2020

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD a declarat în urma unei întâlniri cu ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România că prioritatea majoră este „protejarea drepturilor și intereselor legitime ale cetățenilor români care locuiesc, muncesc sau studiază în Marea Britanie”.

„Astăzi am avut o discuție foarte bună cu E.S. domnul Andrew Noble, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România.

Marea Britanie este un aliat strategic al României, iar acest lucru se reflectă inclusiv prin faptul că în acest an sărbătorim 140 de ani de la stabilirea legăturilor diplomatice.

Este foarte clar că în acest moment prioritatea majoră trebuie să fie protejarea drepturilor și intereselor legitime ale cetățenilor români care locuiesc, muncesc sau studiază în Marea Britanie. Mă bucur că autoritățile britanice au găsit soluții în acest sens, astfel încât majoritatea românilor care se află în Marea Britanie au depus deja cerere pentru obținerea noului statut.

Vom continua să lucrăm împreună pentru ca finalizarea procesului Brexit să nu aibă niciun fel de consecințe negative asupra cetățenilor noștri.”, a declarat Marcel Ciolacu.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu