Actualitate

Marcel Ciolacu, despre moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban

Publicat: 10 apr. 2020

Marcel Ciolacu a vorbit despre o moțiune de cenzură îndreptată împotriva Guvernului Orban.

„Am de gând, în continuare, să merg pe acest apel de a ne așeza toți la masă, să facem un plan național de salvare economică a României, să ne aducem toți specialiștii la masă, să începem o comunicare. Asta este așteptarea românilor”, a spus Marcel Ciolacu, vineri.

Ulterior, a adăugat: „Putem discuta toate forțele politice la masă și de alegeri și când. Avem capacitatea să facem toate scenariile. Pentru primul scenariu, că se găsește vaccinul, trebuie să avem pregătită legea cu vaccinarea obligatorie. Va reapărea pandemia în toamnă… trebuie alt scenariu. Atunci ne focalizăm pe măsurile legate de agricultură și economie. Să le facem funcționale. Ultima soluție ar fi o moțiune de cenzură. Categoric, după ce se relaxează această pandemie. Nu este o soluție pe care mi-o doresc. Crede că alegerile trebuie să dea un viitor Guvern. Dacă continuăm cu această atitudine total nedemocratică, total incorectă, să te lauzi cu realizările administrațiilor locale, dar pe urmă să nu-i bagi în seamă…”

„Categoric, până la alegerile parlamentare, nu există altă variantă, în cazul în care acest Guvern va pica, decât un guvern de uniune națională”, a conchis Marcel Ciolacu.
Adauga un comentariu