Actualitate

Marcel Ciolacu, despre moțiunea de cenzură: „PMP, ALDE și minoritățile nu vor vota moțiunea pentru că au teamă de anticipate”

Publicat: 29 ian. 2020

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că social-democrații vor depune mâine moțiunea de cenzură în Parlament, urmând să fie convocat apoi Biroul Permanent pentru a fi stabilit calendarul demersului de demitere a Guvernului Orban. Ciolacu a adăugat că, în momentul de față, PSD-ului îi lipsesc „5-6 voturi”.

Documentul moțiunii de cenzură al PSD are 8 pagini și se intitulează „Guvernul OrbanPNL -Privatizarea democrației românesti”

„Nimeni până acum, în România, în cei 30 de ani de democrație, niciun Guvern nu și-a permis să vină cu modificări la legile electorale. Este cel mai evident abuz de putere. Mâine depunem moțiunea de cenzură, iar la prânz convocăm Biroul Permanent pentru programul moțiunii. Ne lipesc în prezent 5-6 voturi. (…) Este o minciună că își doresc anticipate. Vor să acopere cu subiectul anticipate problemelele din Guvern. Am înteles că vor să privatizeze programele de sănătate, CEC-ul.”, a spus Marcel Ciolacu.

Liderul interimar al PSD s-a arătat însă optimist că acestă moțiune va trece de Parlament.

„PMP, ALDE și minoritățile nu vor vota moțiunea pentru că au teamă de anticipate”, a mai spus Marcel Ciolacu.loading...

Adauga un comentariu