Actualitate

Marcel Ciolacu, mesaj dur președintelul Klaus Iohannis: „Nu-ți votezi propriul guvern? Treaba ta! Dar nu acuza PSD că nu face majoritate în locul tău”

Publicat: 20 feb. 2020
Marcel Ciolacu, liderul al SPD
Marcel Ciolacu, liderul interimar al SPD

Marcel Ciolacu a transmis un mesaj dur președintelul Klaus Iohannis. Acesta îl consideră responsabil de „declanșarea crizei și aruncarea României în instabilitate politică și economică”.

„Sunt două chestiuni, într-adevăr. Și o concluzie! Prima. Premierul este desemnat să guverneze, nu să pice. Acesta este spiritul Constituției.

A doua. Atunci când refuzi o propunere responsabilă, un premier capabil să formeze o majoritate pentru învestire, înseamnă că ești sigur că ai voturile necesare și pentru pasul doi. Vrei să guvernezi, îți votezi guvernul! Vrei să te faci de râs și să nu-ți votezi propriul guvern? Treaba ta! Dar nu acuza PSD că nu face majoritate în locul tău pentru a-ți pica guvernul tău! Deci cine este responsabil pentru declanșarea crizei și aruncarea României în instabilitate politică și economică, domnule Iohannis?!”, a spus Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu