Actualitate

Marcel Ciolacu, reacție dură după conferința de presă susținută de Ludovic Orban: „Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a vă relaxa pe malul lacului”

Publicat: 15 mart. 2020

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a avut astăzi o reacție dură după conferința de presă susținută de Ludovic Orban în legătură cu pandemia de coronavirus. Acesta consideră că premierul ar fi trebuit să prezinte un plan de măsuri concrete.

„Mă așteptam, și cu siguranță nu sunt singurul, ca premierul Orban să anunțe astăzi un PLAN DE MĂSURI CONCRETE pentru #protejarea cetățenilor și testarea lor cât mai rapidă. Mă așteptam, și cu siguranță asta așteptau și antreprenorii români, ca premierul Orban să anunțe astăzi MĂSURILE CLARE ȘI CONCRETE ce vor fi adoptate pentru a proteja #locuriledemuncă și #mediuldeafaceri românesc.

#PSD a propus deja mai multe măsuri simple și concrete după consultările cu patronatele și firmele românești. IMM-urile au arătat deja măsurile punctuale de care au nevoie. În loc de toate aceste lucruri, am auzit cu toții doar sfaturi despre cum să mergem pe stradă și despre ce ar trebui să facă alții, oricine altcineva mai puțin Guvernul.

Cu siguranță, din vila cu piscină din Primăverii lucrurile se văd roz, dar pentru românii normali, pentru angajați și angajatori, pentru cei tineri sau pentru cei în vârstă lucrurile nu sunt deloc roz. Dimpotrivă! Domnule Orban, Parlamentul nu v-a dat un vot pentru a vă relaxa pe malul lacului, ci pentru a lua rapid măsuri ferme, concrete. Treziți-vă la realitate, lăsați sfaturile și apucați-vă de muncă! Urgent! Până nu este prea târziu! #GuvernatiNUmaiMimati”, a scris Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu