Scena artistica din Romania

Marcel Iures, Maia Morgenstern si Petru Vutcarau, in juriul de preselectie pentru Gala Tanarului Actor – HOP 2017 – FOTO

Publicat: 28 iun. 2017

In perioada 10 – 12 iulie 2017, Sala Mica a Teatrului National „I.L.Caragiale” din Bucuresti va gazdui preselectiile pentru cea de-a 20-a editie a Galei Tanarului Actor – HOP.

Vor juriza si vor decide participantii si aspirantii la titlul de „Cel mai bun tanar actor” la Gala HOP: MARCEL IURES, MAIA MORGENSTERN si PETRU VUTCARAU.

Tema editiei aniversare a Galei HOP este: SINGURATATE – Suportabila singuratate a fiintei la A.P. Cehov.

Vezi si Premiera la Teatrul Evreiesc de Stat – VISATORUL, de Jean Henri Blumen

Reamintim! Data limita de inscriere la preselectie este 30 iunie 2017.

Candidatii trebuie sa trimita la adresa de email doina@uniter.ro un curriculum vitae, copie dupa diploma de absolvire sau dupa adeverinta in cazul absolventilor anului 2017, o fotografie (portret, rezolutie 300 dpi) si titlul exercitiului prezentat.

GALA TANARULUI ACTOR – HOP, program permanent al UNITER si singular in peisajul festivalier autohton, este un concurs care are ca scop promovarea si lansarea tinerilor absolventi din invatamantul superior artistic.

Concursul va avea loc in perioada 4-8 septembrie 2017. Vox Maris Grand Resort Costinesti. Director artistic: Miklós Bács.

Adauga un comentariu