Mozaic muzical

Marcel Pavel, despre coșmarul COVID-19: „Viața mea era în pericol și ei mă acuzau că am luat bani să spun că am Covid!”

Publicat: 26 feb. 2021
Marcel Pavel la microfon pe scena
Maarcel Pavel a vorbit despre perioada dificila pe care a traversat-o atunci cand a fost infectat cu COVID-19

Marcel Pavel a vorbit despre coșmarul pe care l-a trăit în perioada în care a fost infectat cu COVID-19. Artistul, în vârstă de 61 de ani, a fost la pas să spună adio vieții.

Cântărețul consideră că acea perioada a fost cea mai mare cumpănă a vieții sale.

Marcel Pavel, despre coșmarul COVID-19

Potrivit celor spuse de artist, starea lui de sănătate s-a degradat brusc și doar lupta dusă de medicii de la Institutul Matei Balș l-au ajutat să își revină: „Domnul doctor Cercel mi-a salvat viața. Am fost foarte rău!”, declară artistul.

Sechelele cu care a rămas după ce s-a vindecat de coronavirus l-au făcut să își schimbe viața total: „Din cauza tratamentului am rămas cu o valoare foarte mare a tensiunii arteriale. Am 19 tensiunea și nu o reglez decât cu tratament. Mulțumesc lui Dumnezeu, însă, că-s în viață!”, mai spune artistul.

Cântărețul se declara dezamăgit față de reacția persoanelor care l-au blamat atunci când au auzit de faptul că s-a infectat cu noul coronavirus. „Viața mea era în pericol și ei mă acuzau că am luat bani să spun că am Covid!”, povestește artistul cu lacrimi în ochi. „Au spus că am luat 100.000 de euro ca să declar că am Covid. Cine ar putea să facă acest lucru. Inimaginabil!”, conchide maestrul muzicii ușoare românești.

Imediat după externare, Marcel Pavel a început un program intens de recuperare despre care a povestit într-o emisiune la Antena Stars: „Am fost la mare să fac aerosoli, apoi am fost la munte. De când am ieșit din spital, am fost de vreo 20 de ori la munte. Medicii mi-au zis să nu mai fac sport de contact, cum făceam până acum, ci doar câteva exerciții. Acum fac exerciții banale: flotări, genuflexiuni, aplecări și exerciții pentru respirație. Pe astea le fac mai ales la orele de canto. De asemenea, nu mai am voie să alerg, poate după ce o să mai slăbesc vreo 9 kilograme și atunci doar alergare ușoară”.

A fost dus cu izoleta la Institutul Matei Balș

Marcel Pavel a vorbit despre coșmarul pe care l-a trăit în perioada în care a fost infectat cu COVID-19. După ce câteva zile a acuzat o stare de răceala, un test cu rezultat pozitiv și o agravare a stării de sănătate l-au blocat pe artist pe un pat de spital.

„Am făcut dublă pneumonie corelată cu Covid. Cu ajutorul bunului Dumnezeu și a întregului personalul al Institutului „Matei Balș”, condus impecabil de către dl Streinu Cercel, am fost salvat, dar mai este încă o perioadă dificilă de trecut și voi reveni la viață cum s-ar spune! Mă plec în fața acestor eroi pentru priceperea, gesturile și eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor a Institutului „Matei Balș””, scria artistul pe Facebook, la câteva zile după ce a fost internat în spital.

Comentarii
Adauga un comentariu