Magazin

Marcel Toader, dispus sa se impace cu Gabriela Cristea…dar in anumite conditii

Publicat: 12 iun. 2013
1

Marcel Toader, in curand fostul sot al Gabrielei Cristea, a pus conditii serioase pentru a se impaca cu aceasta, avand cateva cerinte pe care a decis sa le faca publice.

Marcel Toader a expus public conditiile sale pentru a se impaca cu Gabriela Cristea:

„Prima conditie: sa ma iubeasca. Si daca ar fi sa renuntam si sa revenim la viata de cuplu, normal ca o sa o iubesc si eu. Sa mergem la terapie de cuplu. N-a fost de acord. Sa munceasca pentru a nu mai pierde timpul pe internet. Daca revenim la cuplu, o sa sparg toate calculatoarele. Sa-si ceara scuze public pentru ce a spus despre mine.”, scrie libertatea.ro.

In continuare, fostul rugbyst mai are si alte doleante: „Sa-mi ofere o vacanta de vis la Balcic. O sa fie o vacanta spectaculoasa. Daca vrea fertilizare in-vitro, sa uite de mine. Sa avem o relatie intima de patru ori pe saptamana. Sa-mi iubeasca familia. Sa se impace cu familia ei, asta inseamna iertare, pentru ca nu poti trai asa la nesfarsit. Sa mearga la mormantul mamei ei si cred ca a facut asta deja. Sa-si iubeasca sotul. Sa aiba grija de banii familiei. Sa renunte la Camelia, prietena ei. Sa-si aranjeze hainele, altfel i le arunc pe fereastra. Astea au fost dintotdeauna doleantele mele si nu stiu de ce nu le-a acceptat.

Adauga un comentariu