Cancan

Marcela Fota, despre tragediile din viața ei. „A murit și el la 42 de ani”

Publicat: 24 sept. 2021
Marcela Fota in zambeste larg
Marcela Fota a fost invitată joi în emisiunea moderată de Cătălin Măruță unde a declarat că încă îi este extrem de greu

Marcela Fota a vorbit în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță despre tragediile din viața ei. Artista și-a pierdut în urmă cu nouă luni soțul. Acesta a făcut infarct în a treia zi de Crăciun. Cântăreței îi este încă extrem de greu să vorbească despre acele momente.

Soțul acesteia s-a stins din viață în timp ce se afla într-un birou de copiat acte din Craiova. Ei au plecat cu mașini separate și s-au sunat de mai multe ori decât o făceau în mod normal.

Marcela Fota, despre tragediile din viața ei

Marcela Fota a fost invitată joi în emisiunea moderată de Cătălin Măruță unde a declarat că încă îi este extrem de greu însă, încearcă din răsputeri să lupte pentru fiul ei.

„Este greu, dar trebuie să ne adaptăm. Acum nouă luni s-a întâmplat un lucru neaşteptat. A fost într-o clipită, îmi doresc să nu treacă nimeni prin acel moment. Să pleci cu omul tău de mână şi să te întorci singur. Toată familia lui sunt cardiaci, şi tatăl său a păţit la fel, a murit la 42 de ani. De aceea am decis să-i fac analizele fiului nostru. Tot infarct miocardic a făcut.”, a declarat Marcela Fota.

Cântăreața de muzică populară a rămas uimită de maturitatea cu care a tratat totul fiul ei.

„Am fost surprinsă să descopăr că a tratat totul cu o maturitate pe care nu am vrut să i-o insuflu. I-am spus că noi doi suntem o echipă, dar niciodată nu l-am făcut să spună acum eu sunt bărbatul casei.

Soțul meu a plecat de lângă noi în cel mai fericit moment al vieții noastre. Au fost momente când efectiv simțeam că nu pot.”, a spus aceasta.

Marcela Fota primește mesaje prin vis, de la soțul decedat

Marcela Fota spune că-l visează, adesea, pe soțul ei decedat la sfârșitul anului trecut. Bărbatul, în timp ce-i apare în vis, îi transmite mesaje, nu neapărat prin vorbe ci și prin gesturi. Mai exact, că este mândru de familia lui, dar și că lui îi este bine în lumea cealaltă.

”L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți și el mereu spune înainte de această întâmplare că este pregătit să se întâlnească cu Dumnezeu și consider că lui îi este bine și atunci automat își dorește ca și nouă să ne fie bine.

Un mesaj profund pe care l-am primit din partea lui a fost într-o noapte când l-am visat pe el efectiv și după am rămas eu cu David, amândoi de mână, într-o apă curată și am înțeles exact ce a vrut să spună.”, a declarat Marcela Fota la Antena Stars.

Adauga un comentariu