Cancan

Marcela Fota, mesaj dureros la o lună de la moartea soțului ei: „Încerc să fac o…”

Publicat: 17 ian. 2021
Marcela Fota in costum popular cu capul in jos
La o luna de la moartea sotului ei, indragita cantareata de muzica populara a transmis un mesaj dureros

Marcela Fota a postat pe contul său de Facebook un mesaj extrem de dureros. Soțul Marcelei Fota s-a stins din viață la vârsta de 47 de ani, după ce a făcut un infarct. Bărbatul se afla în incinta Serviciului de Taxe și Impozite Craiova când i s-a făcut rău.

Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj al Serviciului de Ambulanță Dolj, dar, din nefericire, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Abia la o lună de la moartea soțului ei , cântăreața de muzică populară a postat un mesaj pe rețelele de socializare. „Nu lăsa sufletul să moară oricâte ți s-ar întâmpla, iar dacă viața te doboară încerc să fac o lecție din ea”, a scris Marcela Fota.

Marcela Fota se căsătorise cu iubitul ei anul trecut, în luna februarie, după 13 ani de relație. Marcela Fota și soțul ei au împreună un băiețel.

În cursul zilei de ieri (28 decembrie n.r.), poliţişti din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizaţi că unei persoane i s-a făcut rău în incinta unui birou de copiat acte din zona Pieţei Centrale, din Craiova. Bărbatul în cauză a fost chiar soțul cântăreței de muzică populară Marcela Fota. În vârstă de 47 de ani, acesta nu a putut fi salvat nici după manevrele de resuscitare care au durat ore în șir.

Poliţişti au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie adusă în discuție o soluție legală prin unitatea de parchet competentă. Va avea loc și efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Fratele artistei s-a sinucis

În urmă cu câțiva ani, Marcela Fota a trăit clipe pline de durere când a aflat că fratele său s-a stins din viață.

Mai exact, bărbatul a decis să-și pună capăt zilelor fără să lase un bilet de adio. La vremea respectivă, cântăreața de muzică populară nu se afla în țară și nu și-a putut lua adio de la fratele ei.

„În timp ce eram în America am pierdut un frate și atunci mi-am dat seama că pentru absolut nimic în lume nu trebuie să stai departe de familie

și de ai tăi. A fost crunt. Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu) mi-a spus și n-am conștientizat inițial. Au urmat trei zile de coșmar. În prima zi am căutat bilet să vin în țară. Nu am găsit. Nu puteam ajunge să-l prind până să-l înmormânteze. Aveam prieteni care erau acolo. M-au păzit. Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros. Acum, mamă fiind îmi dau seama ce șoc au putut lua”, povestise Mariana Fota.

Cine este Marcela Fota

Marcela Fota, celebra interpreta de muzică populară, îşi are rădăcinile din comună Melineşti, judeţul Dolj. Aici s-a născut şi tot aici a trăit o bună bucată de vreme, într-o familie cu 5 copii. Prin prisma faptului că una dintre surorile artistei mai mare cu 8 ani era mai mereu prezentă pe scena muzicii populare şi de acolo prin televizor sau prin intermediul radioului direct în casa părintească, Marcela spune că a crescut pe cântecele Marianei Ionescu Capitanescu. Tot sora mai mare i-a fost mereu model de femeie, de artistă şi de mama, dar şi că o mamă care i-a purtat mereu de grijă.
Adauga un comentariu