Cancan

Marcela Fota, prima vacanță după moartea soțului ei! „O luăm ca pe o lecție de viață”

Publicat: 04 aug. 2021
Marcela Fota in costum popular
Marcela Fota a plecat in concediu in Bulgaria alaturi de fiul ei

Marcela Fota a mers alături de fiul ei în prima vacanță după moartea soțului. Îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere a trăit o adevărată dramă la finalul anului trecut. Soțul artistei s-a stins din viață în timp ce era la coadă pentru a-și plăti taxele și impozitele.

Bărbatul nu știa că are probleme de sănătate și a căzut secerat sub privirile șocate ale celor care se aflau cu el în clădire.

Marcela Fota, prima vacanță după moartea soțului ei

În momentul în care a fost anunțată despre tragicul eveniment, cântăreața a intrat în stare de șoc. La aproape un an de la moartea lui nu și-a revenit în totalitate. În aceeași situație se afla și fiul ei David. Anul acesta cei doi au mers în prima vacanță de când soțul artistei s-a stins din viață.

Aceasta a mers alături de familie în Bulgaria.

„Am fost în vacanță în Bulgaria pentru că e ceva mai aproape.(…) Am fost cu ambele mele surorii, am fost cu copiii.(…) David a înțeles că trebuie să accepte realitatea cu care ne confruntăm. El este motivația mea pentru a accepta situația în care suntem. Încercăm s-o luăm ca pe-o lecție de viață și să ne bucurăm foarte mult unul de celălalt. Cel mai bun lucru este că David a început să vorbească foarte des despre tatăl lui.

E o bucurie pentru mine pentru că înseamnă că ușor, ușor începe și el să accepte”,  a afirmat Marcela Fota la un post de televiziune.

Marcela Fota: „Ești obligat să accepți realitatea”

Marcela Fota susține că niciodată probabil nu va trece complet peste, însă viața a obligat-o să accepte realitatea că soțul ei nu mai este.

Ea rămâne cu amintirea unei iubiri rare și nu îl va uita niciodată pe cel care i-a dăruit un copil.

„Nu te obișnuiești niciodată cu asta, însă ești obligat să accepți realitatea. Știm că varianta care era la noi înainte nu mai există și trebuie să acceptăm.(…) Eu m-am bucurat de o dragoste imensă din partea lui. Sunt un om foarte realist și știu că el m-a iubit pentru felul meu de a fi, pentru femeia pe care a cunoscut-o”, a mai spus artista.

Marcela Fota primește mesaje prin vis, de la soțul decedat

Marcela Fota spune că-l visează, adesea, pe soțul ei decedat la sfârșitul anului trecut. Bărbatul, în timp ce-i apare în vis, îi transmite mesaje, nu neapărat prin vorbe ci și prin gesturi. Mai exact, că este mândru de familia lui, dar și că lui îi este bine în lumea cealaltă.

”L-am visat de nenumărate ori. De fiecare dată l-am visat bine și frumos. L-am visat și intrând în casa noastră. Ceea ce-mi transmite el, nu neapărat prin vorbe, este faptul că este mândru de noi, pentru că am rămas la fel de uniți și el mereu spune înainte de această întâmplare că este pregătit să se întâlnească cu Dumnezeu și consider că lui îi este bine și atunci automat își dorește ca și nouă să ne fie bine.

Un mesaj profund pe care l-am primit din partea lui a fost într-o noapte când l-am visat pe el efectiv și după am rămas eu cu David, amândoi de mână, într-o apă curată și am înțeles exact ce a vrut să spună.”, a declarat Marcela Fota la Antena Stars.
Adauga un comentariu