Frumusete

Marcia Cross a dezvaluit motivul pentru care ea si sotul ei s-au imbolnavit de cancer

Publicat: 07 iun. 2019
7

Marcia Cross, actrita din serialul ”Neveste disperate”, a declarat ca a descoperit cauza pentru care atat ea cat si sotul ei s-au imbolnavit. Marcia Cross a fost inmarmurita sa afle ca acelasi virus din cauza caruia a facut ea cancer anal i-a cauzat sotului ei cancer in gat. Actrita din ”Neveste disperate” a fost diagnosticata in 2017, dupa un control ginecologic de rutina – care, pana la urma, i-a salvat viata. 

Aceasta a fost socata cand medicii i-au spus ca virusul papiloma uman – cunoscut si drept HPV – a fost motivul pentru care sotul ei, Tom Mahoney, a facut in 2009 cancer in gat, si, de asemenea, i-a provocat aceeasi afectiune si ei, cativa ani mai tarziu. „Am cunoscut oameni care se rusinau de faptul ca au cancer. Ca si cum ar fi facut ceva rau? Adica, hai sa ne intelegem! Oricum ai destul pe cap”, a comentat aceasta. 

Actrita a urmat un tratament de sase saptamani de radioterapie, apoi a urmat cateva sedinte de chimioterapie. „Stiti, eu imi spun mereu: daca asta nu m-a omorat atunci este cel mai bun lucru care mi s-a intamplat”. Marcia militeaza acum pentru vaccinarea impotriva HPV, declarand ca ambele ei fiice vor fi vaccinate pana la finalul acestui an scolar. HPV este o boala transmisibila pe cale sexuala, care-i afecteaza pe majoritatea oamenilor de-a lungul vietii. Unele virusuri nu prezinta simptome, insa altele genereaza negi genitali sau chiar cancer la nivelul organelor intime, la anus, cervix sau in gat. sursa: perfecte.ro

Adauga un comentariu