Magazin

Marcile Click! si Adevarul Holding, scoase la LICITATIE! Vezi preturile de pornire

Publicat: 05 iun. 2012
1
Marcile Adevarul Holding, Click, TV Click! si Click FM vor fi scoase, maine, la licitatie.  Vanzarea are loc in contextul in care lichidatorul judiciar al Odyssey Communication, Acsis Solv IPURL (agentie de publicitate controlata de Dinu Patriciu) a cerut recuperarea datoriilor pe care Adevarul Holding, trust controlat tot de Dinu Patriciu, le are catre agentie, scrie Paginademedia.ro.
Potrivit paginademedia.ro, licitatia va avea loc la biroul executorului judecatoresc si va cuprinde marcile Adevarul Holding, Click!, TV Click si Click FM. Vanzarea vine la doar cateva zile dupa ce ziarul Click! a fost confirmat, prin datele de tiraj si audienta, drept cel mai vandut si cel mai citit ziar din Romania
Preturile de pornire, conform unui document prezentat de paginademedia.ro, sunt:
Marca Adevarul Holding: 19,7 milioane de lei (4,5 milioane de euro)
Click!: 745.000 de lei (170.000 de euro)
TV Click!: 218.000 de lei (50.000 de euro)
Bucuresti 106,2 Click FM doar radio: 9.000 de lei (2.000 de euro)
Click! FM: 9.000 de lei (2.000 de euro)
Potrivit documentului, valoarea datoriei pe care o are de recuperat Odyssey de la Adevarul Holding este de 15,4 milioane de lei (3,5 milioane de euro), reprezentand contravaloare servicii publicitate si conexe prestate si neachitate plus 9.900 de lei (2.200 de euro) cu titlul de cheltuieli de judecata, plus aproape 200.000 de lei (45.000 de euro) reprezentand cheltuieli de executare silita.
La licitatie poate participa orice persoana care, cel mai tarziu pana la inceperea vanzarii la licitatie publica, a consemnat la CEC Bank, la dispozitia executorului judecatoresc, cel putin 10% din pretul de incepere al licitatiei pentru bunurile licitate.
Debitorul nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane. Dupa adjudecare, cumparatorul este obligat sa depuna imediat intregul pret. La cererea sa, incuviitata de executorul judecatoresc, pretul se va depune, in cel mult cinci zile, la Cec Bank. Predarea bunului se va face dupa achitarea integrala a bunului.
Adauga un comentariu