Auto-Moto

Marco Tempestini, gata de start la Raliul Monte Carlo

Publicat: 18 ian. 2012

După recunoaşteri şi shakedown, echipajul Napoca Rally Team, compus din Marco Tempestini şi Dorin Pulpea, este pregătit pentru startul în cel mai celebru raliu din lume, care va debuta miercuri la Monte Carlo.

După două zile extrem de dificile, Tempestini şi Pulpea au terminat recunoaşterile pentru Raliul Monte Carlo, prima etapă din Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) ediţia 2012. ‘Au fost cateva zile extrem de obositoare, dar nu mă plang. Probele sunt senzaţionale şi acum de-abia aştept să luăm startul. In total, ne aşteaptă 18 probe speciale, una mai dificilă decat cealaltă, iar obiectivul nostru este să ajungem la sosire. După ce am parcurs probele de două ori la recunoaşteri, cred că prima probă a raliului este preferata mea’, a spus Marco Tempestini, care va lua startul în acest raliu cu o maşină Subaru Impreza de grupa N.

Ediţia 2012 a Raliului Monte Carlo cuprinde 18 probe speciale, cu o lungime de 430 kilometri şi peste 1.300 de kilometri de drumuri de legătură. ‘Ne aşteaptă un raliu foarte greu, iar principala problemă va fi, ca de obicei, vremea. Acum este soare, dar nimeni nu ştie exact cum va fi în zilele următoare. Unele probe sunt complet uscate, iar pe altele este zăpadă, dar acest lucru se poate schimba oricand’, a spus Dorin Pulpea, copilotul echipajului Napoca Rally Academy.loading...

Adauga un comentariu