Magazin

Mare atentie la cum depozitati anvelopele de iarna! Se pot deteriora foarte usor! Sfaturi importante de la Titi Aur

Publicat: 21 nov. 2018
1

Anvelopele de iarna se pot deteriora de doua ori mai repede in cazul in care nu se tine cont de un simplu aspect.

Anvelopele de iarna isi pot pierde calitatile chiar atunci cand nu sunt folosite. Titi Aur atrage atentia ca desi sunt cumparate de noi, acestora li se scurteaza viata mult mai rapid in cazul in care nu se tine cont de conditiile in care sunt depozitate. Campionul sustine ca este bine sa ne interesam iniante de a lasa anvelopele la o firma care le depoziteaza contra cost.

Citeste si: Taximetristii, victime ale vulcanizatorilor in aceasta iarna. Mesaj viral pe internet: "Ia zi boss… 250 de lei e bine?"

"Cauciucul, teoretic, trebuie pastrat intr-un loc intunecos si racoros. Nu poti sa ii faci acum conditii ca de legume sau fructe, de 3 grade, nici chiar asa. Dar trebuie depozitat intr-o hala, intr-un depozit, intr-un garaj, intr-un subsol cat mai racoros si cat mai la umbra. Daca tii cauciucul in conditii neadecvate, atunci va fi si mai repede copt, se va teriora si mai mult. Pastrarea anvelopei conteaza si aici atentie si pentru depozitele care se lauda ca le pot depozita si platesti o taxa sa ramana rotile la ei. Trebuie sa te uiti putin si sa intrebi 'nenea vulcanizatorul, unde le depozitezi?' Intr-o hala de tabla unde stau vara la 60-70 de grade sau e o hala izolata cu panouri? Trebuie sa ne interesam" a spus Titi Aur.

Adauga un comentariu