Magazin

Mare ti-e ogorul tau, Doamne! Daca altii isi tuneaza masini ca sa agate femei, n-o sa crezi ce i-a facut un brailean tractorului!

Publicat: 23 ian. 2016

Cat de importanta este masina in ochiii unei femei? Doar Geo Universalu va poate raspunde cel mai bine la intrebarea asta, dupa ce braileanul aproape ca si-a vandut si tigla de pe casa doar ca sa-si tuneze tractorul!

Daca in Bucuresti am vazut ca s-a spart conducta cu Ferrari, si ne-am saturat sa vedem pe Dorobanti si pe Decebal numai Porsche si CLS, un brailean inventiv ne clateste putin ochiii cu o inventie cel putin haioasa.

Mandru nevoie mare de tractorul lui, Geo Universalu, pe numele lui adevarat George Iconaru, si-a dat seama ca masinaria lui are mai mult potential decat ar crede unii. Si s-a gandit s-o puna in valoare intr-un mod absolut incredibil.

Si-a construit singur o “caroserie” in curtea casei, tunand astfel vehiculul, incat toti taranii de pe ulita lui si-au facut cruce cand l-au vazut. Mai ales ca farurile colorate au un efect electrizant pe timp de noapte, cand de altfel devine atractia satului.

Adauga un comentariu