Scena artistica din Romania

Marea iubire a lui Dem Radulescu! „Bibanul” s-a indragostit de eleva lui, cu 23 de ani mai tanara!

Publicat: 17 ian. 2017
3

Inegalabilul Dem Radulescu, un actor carismatic, cu un umor inconfundabil, si foarte sigur pe el, s-a „topit” ca un adolescent prima oara cand a privit-o pe frumoasa Adriana Schiopu. Actrita cu ochi acvamarini l-a cucerit imediat si dupa doar un an de relatie, cei doi s-au casatorit.

Prima sotie a maestrului a fost actrita Paula Radulescu, dar relatia dintre ei s-a racit usor-usor, cei doi despartindu-se in relatii amiabile. Nu au avut mostenitori si nici nu si-au dorit foarte mult, actorul simtind ca marea lui iubirea avea sa apara in curand. Si a intalnit-o chiar pe bancile scolii, la I.A.T.C… Frumoasa Adriana Schiopu, o satena cu ochi albastri care-ti raman intipariti pe retina, a fost eleva, cu 23 de ani mai tanara, a lui Dem Radulescu.

Intre dascal si ucenica s-a nascut un sentiment puternic, invincibil si imun in fata celor care condamnau diferenta considerabila de varsta. Dupa doar un an de relatie, actorii s-au casatorit, iar din dragostea lor a aparut o fata care a mostenit privirea albastra a mamei. Irina Radulescu le-a calcat pe urme parintilor, tanara jucand pe scena Teatrului Mic.

Din pacate, Dem Radulescu s-a stins din viata in anul 2000, cu doar cateva zile inainte sa implineasca 69 de ani. La scurt timp dupa decesul lui, in mod inexplicabil, Adriana si-a pierdut verigheta. Acum, la 17 ani de la trecerea in nefiinta a maestrului, vaduva sa vorbeste despre el cu un licar aparte in ochi, semn ca iubirea ei inca nu a palit.

„Ii placea sa gateasca, sa calatoreasca. Nu era o persoana spectaculoasa. Spectacolul il facea pe scena. Daca mergeam la o petrecere, toata lumea se aduna în jurul lui si radea. Asa se simtea el bine. A fost foarte selectiv cu oamenii din jurul lui. Era un om de casa, un familist. El se daruia si acasa, nu numai pe scena. Ne-a facut sa ne simtim ca suntem centrul universului”, a spus Adriana Schiopu.

Adauga un comentariu