National

Marele castigator la Loto 6/ 49 si-a ridicat premiul: „Cine face ca mine, ca mine sa pateasca!”

Publicat: 15 mai 2019
1

Barbatul din Galati care a castigat marele premiu la Loto 6/49 la tragerea de duminica, 12 mai, a intrat in pesesia castigului – 4,7 milioane de euro.

”Cine face ca mine, ca mine sa pateasca!”, este mesajul pe care cel mai proaspat milionar in euro l-a transmis tuturor jucatorilor Loteriei Romane

Potrivit Biroului de comunicate al Loteriei Romane, Andrei Butnaru s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane marti si si-a ridicat premiul in valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro). Pe langa premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obtinut si 18 castiguri de categoria a II-a, 45 castiguri de categoria a III-a si 20 castiguri de categoria a IV-a, valoarea totala a castigului fiind de 22.406.795,79 lei.

Andrei Butnariu joaca de peste 20 de ani la jocurile loto organizate de Loteria Romana. Se considera un om norocos, pentru ca nu este pentru prima data cand castiga la Loteria Romana. Are in palmares mai multe premii de categoria a II-a la jocul sau preferat, Loto 6/49, la care joaca, in mod constant, aceleasi numere, in aceeasi formula de joc care i-a adus duminica, 12 mai premiul cel mare.

A aflat ca este marele castigator al premiului de categoria I la Loto 6/49 luni dimineata cand, conform obiceiului, si-a verificat biletul.

Galateanul va continua sa joace pentru ca spera sa castige si alte premii importante. Cu banii castigati acum la Loto 6/49 isi doreste, in primul rand, sa-si ajute copiii si nepotii.

“Cine joaca, poate castiga!” – este ideea dupa care se ghideaza norocosul castigator de fiecare data cand joaca la loto.

Reamintim ca la tragerea Loto 6/49, de duminica, 12 mai 2019, s-a castigat premiul de categoria I, in valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro).

Biletul norocos a fost jucat la agentia 17-010 din Galati si a fost completat la Loto 6/49 cu 3 combinatii complete de numere, dupa cum urmeaza: 9 numere in zona A, cate 8 numere in zona B, respectiv C (in total 140 variante) si 3 variante la Noroc. Acesta este primul castig de categoria I obtinut in acest an la Loto 6/49.

Comentarii
  • so castigat pe naiba,e facatura de a loteriei,…..eu unu si bat pareu ca si tu care imi citesti mesajul,nu iti dai numele,nu iti arati moaca,…nici daca ai fii handicapat,nai face asa ceva si mai ales la galati aceeasi agentie,a 4-a oara

Adauga un comentariu