National

Marele secret al Amaliei Sicilianca a ieşit la iveală. Blonda şi-a dezvăluit misterul în direct la Chefi la cuţite

Publicat: 07 dec. 2019

Amalia Bellantoni este o apariţie, fără doar şi poate, plină de sare şi piper! Fosta concurenţa a lui Cătălin Scarlatescu, actuala coechipiera a lui chef Florin Dumitrescu, face senzaţie Cu felul săU de a fi! Când reuşeşte, tipa cât o ţin plămânii că este o învingătoare!

Apariţiile ei atrag toate privirile! Suavă, plină de entuziasm, cu un trup parcă sculptat reuşeşte să-şi ascundă fără vreun efort vârsta pe care o are!

Pe facebook nu este precizată data naşterii şi ocoleşte de fiecare dată acest amănunt, însă, controversată Bellantoni a dezvăluit în cadrul emisiunii „Chefi la Cuţite” că are 39 de ani.

Aceasta a fost timp de peste zece ani stewardesă, până s-a căsătorit cu un bucătar sicilian mai în vârstă decât ea. Amalia Bellantoni a trecut de preselecţii după ce a gătit o cassata siciliana – regina dulciurilor din vestita insula italiană, un deşert unic, cu fructe.

„Datorită soţului meu am îmbrăţişat această cultură a Siciliei, nu doar gastronomica. Am mers împreună la toate evenimentele la care el a fost premiat sau nominalizat. Chiar şi la Expo Milano în 2015, când a fost numit bucătar ambasador al Siciliei în lume, am primit şi eu un titlul de mic ambasador al culturii siciliene. A fost primul moment în viaţa mea în care m-am emoţionat şi am plâns“, le-a mărturisit Amalia celor de la Chefi la Cuţite.loading...

Adauga un comentariu