International

Margaret Thatcher, cea mai influenta femeie din toate timpurile

Publicat: 01 dec. 2015
1

Fostul premier britanic Margaret Thatcher este supranumita si „Doamna de Fier” si  a fost desemnata cea mai influenta femeie din toate timpurile, potrivit mirror.co.uk.

Doamna de Fier” conduce clasamentul celor mai influente femei din toate timpurile, in urma unui sondaj realizat de compania Scottish Widows.

Citeste si Despre Margaret Thatcher: „Dormea la summituri. Aproape cadea de pe scaun si se

A doua in clasament este savanta Marie Curie, aceasta fiind prima femeie care a primit un premiu Nobel si singurul om de stiinta care a primit doua astfel de distinctii in doua domenii stiintifice diferite – fizica si chimie.

In topul 10 al celor mai influente femei din toate timpurile se mai regasesc printesa Diana, maica Tereza, regina Victoria si vedeta de televiziune Oprah Winfrey.

In cadrul aceluiasi sondaj, respondentii si-au exprimat opiniile si cu privire la alte categorii.

Citeste si SCANDAL! Afise cu Margaret Thatcher in rolul Fecioarei Maria, INTERZISE – FOTO

Amelia Earharteste considerata un pionier al aviatiei, fiind prima femeie din lume care a traversat Oceanul Atlantic la bordul unui avion cu un singur loc in cabina, a fost desemnata cea mai influenta sportiva, iar scriitoarea Jane Austen conduce clasamentul celor mai influente femei din domeniul artelor creative, in timp ce Judi Dench conduce clasamentul celor mai influente persoane de sex feminin din domeniul artistic.

Adauga un comentariu