Cancan ultimă oră

Margherita de la Clejani ar fi renunțat la iubit din cauza scandalului cu „heroina”

Publicat: 30 mai 2020

La fix o săptămână de la accidentul rutier care i-a dat viața peste cap, Margherita din Clejani a început să nege faptul că ar fi fost într-o relație cu tânărul care era cu ea în mașina la momentul incidentului.

Aceasta reacție a fetei Clejanilor vine după ce timp de o săptămână presa a scris despre Theodor (n.r. – presupusul iubit) și probleme sale cu legea și cu drogurile. Totuși, cei doi sunt de nedespărțit, ba chiar au fost văzuți sărutându-se în nenumărate rânduri.

„Nu am nicio relație cu Theodor. Eu nu am un iubit. Pentru mine iubit înseamnă o relație de un timp. Am mulți prieteni. Am prieteni din toate categoriile. Am prieteni! Theodor este un băiat pe care eu l-am admirat. Am vrut să fac ceva cu el împreună”, a declarat Margherita de la Clejani într-un interviu pentru România TV.

Margherita nu vorbește despre el

Mai mult, vedeta se abține la orice comentariu legat de Theodor: „Fiecare vorbește despre ce vrea. Eu nu pot să vorbesc nimic despre Theodor, pentru că nu sunt în măsură. Nu pot să spun că este o influență negativă sau nu. Ați văzut și voi destul de bine ce s-a întâmplat. A fost un mic accident în care nu am omorât pe nimeni, n-am dat în cap la nimeni, nu m-ați văzut voi drogată

Nu nu pot să judec pe nimeni, pentru că numai Dumnezeu poate să judece. Eu sunt un om că toți ceilalți și e normal să am prieteni din toate categoriile. Am ales o perioada să întru în lumea această a trap-ului, pentru că, de când am venit din America, eu sunt foarte îndrăgostită de ceea ce înseamnă trap-ul, acest stil muzical”, a mai spus cântăreața.

Adauga un comentariu