Cancan

Margherita de la Clejani revine într-o emisiune de senzație. Ce vârstă are fiica celebrilor lăutari

Publicat: 30 iul. 2021
Margherita de la Clejani
Fiica lui Viorica și Ioniță de la Clejani va concura în noul sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă

Margherita de la Clejani, care se află la o vârstă la care succesul vine foarte ușor, și-a anunțat fanii în ce emisiune va putea fi văzută în curând. Astfel, ea revine pe micile ecrane după o pauză de doi ani, când participase la Asia Express. Însă în această vară, se pare că ea va fi una dintre concurentele emisiunii Splash! Vedete la apă.

Miryam Margareta Manole, cunoscută drept Margherita de la Clejani, este o tânără nonconformistă. În momentul de față ea pare să se fi liniștit după ce în trecut le-a dat bătăi de cap părinților. Reamintim că anul trecut aceasta a fost implicată în câteva scandaluri, dintre care unul legat de consumul de droguri. În cele din urmă, fata lui Ioniță și Viorica din Clejani pare să fi revenit pe calea cea dreaptă, având la activ două dosare penale.

Margherita de la Clejani participă în emisiunea Splash! Vedete la apă

Margherita revine în această vară pe micile ecrane, după o lungă perioadă în care nu a mai fost prezentă în spațiul public. Fiica Vioricăi și a lui Ioniță va participa în emisiunea Splash! Vedete la apă. Margherita de la Clejani a anunțat pe InstaStory că se află la filmările pentru show-ul de la Antena 1.

Totuși, nu este nimic oficial, pentru că reprezentanții postului de televiziune nu au anunțat care sunt concurenții, ci doar prezentatorii. Însă, dacă e să ne luăm după ce a postat Margherita, ea va fi unul dintre concurenții noului sezon al emisiunii.

În postarea Margheritei mai apar Cristian Pulhac, Radu Itu și Fachiru de la Periș. Prezentatorii show-ului vor fi Răzvan Fodor și Ramona Olaru, iar co-prezentatorii sunt Paula Chirilă și Romică Țociu. În emisiunea concurs, participanții vor parcurge mai multe antrenamente alături de instructori, menite să-i ajute să-și facă curaj să sară de pe platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Margherita de la Clejani vârstă

Ținând cont că Margherita este născută pe 6 august 1992, fiica Clejanilor își va sărbători ziua în plină emisiune. Astfel, ea va avea, peste câteva zile, frumoasa vârstă de 29 de ani. Și chiar dacă încă nu are 30 de ani, aceasta are un trecut tumultuos, numele ei fiind legat de multe scandaluri. Astfel, are dosar penal pentru că a condus sub influența drogurilor și risca să primească până la cinci ani de închisoare cu executare. Un alt gest ostentativ făcut de Margherita în 2019 a fost atunci când s-a pozat dansând înfăşurată în steagul României, realizându-și și rochie, și sutien din materialul tricolor.

Iar în urmă cu doi ani, fiica Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani s-a urcat pe o troiţă dedicată eroilor români, imaginile devenind virale. Margherita a făcut câteva fotografii provocatoare, fiind apostrofată pentru imaginile postate pe rețelele de socializare. Mai spunem doar că Margherita de la Clejani a reușit să promoveze Bacalaureatul abia din a treia încercare, însă la o vârstă decentă – 20 de ani.

Comentarii
Adauga un comentariu