Magazin

Margherita din Clejani A INTRAT IN PANICA! Vezi ANUNTUL pe care l-a facut!

Publicat: 15 oct. 2013
1

A slabit cateva kilograme bune cu un stil de viata mai echilibrat, cu dieta Dukan, dar si cu sport. Cel putin asta a declarat, la inceputul verii, Margherita, fiica Vioricai si a lui Ionita din Clejani.

Astazi, Margherita a uimit cu o afirmatie la care nimeni nu se astepta, tocmai pentru ca se stia ca aceasta a ajuns deja la kilogramele dorite cu un stil de viata bine pus la punct. Se pare insa ca dieta si sportul nu au putut bate poftele fiicei Clejanilor si desi acest lucru nu se vede concret pe talie. Margherita a intrat in panica si a postat un mesaj pe Facebook, pentru amicii ei virtuali.

„Daca pana acum nu am reusit sa pot tine o dieta… de maine vointa, ambitia va fi de partea mea. Va rog, care stie o dieta eficienta si rapida, sa-mi scrie si mie pe privat!!! Puuup astept mesajele voastre!”, a scris, pe Facebook, Margherita, care se teme sa nu ia din nou proportii.

Se pare ca frumoasa fiica a celebrilor artisti nu se poate abtine de micile placeri „vinovate”. Ea a postat in nenumarate randuri fotografii in care apareau feluri de mancare preferate si pline de calorii, dar si prajiturii.

Sursa: libertatea.ro

Adauga un comentariu