Cancan ultimă oră

Margherita, reacție neașteptată după scandalurile din ultimele zile: „Vor vorbi organele de Poliţie. Margherita nu se droghează cu heroină”

Publicat: 30 mai 2020

Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a vorbit, la România TV, despre problemele pe care le are după ce a fost prinsă că ar fi condus sub influența stupefiantelor și a făcut accident, în urmă cu câteva zile. Polițiștii care au făcut cercetarea la fața locului au stabilit că Margherita a consumat droguri, după cum a arătat aparatul drug test.

„Vreau să-mi cer scuze jurnaliștilor cu care am avut un conflict. Acum zâmbesc şi asta e bine. Întotdeauna cred că există speranţă în inima fiecărui om. (…) Nu trec printr-o situaţie tocmai bună. Familia mea este foarte afectată. Mă gândesc la mama, tatăl şi la fratele meu care se uită la televizor şi văd un titlu: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vreau să confirm acest lucru aici. Nu este adevărat. Eu sunt contra drogurilor. Margherita nu e consumatoare de droguri. Sunt o fire fantastică și entuziastă. Respect Poliția, respect România! Las legea să-și facă treaba. Nu aş vrea să vorbesc despre acest lucru acum. Nu sunt în măsură să vă vorbesc. Vor vorbi organele de Poliţie. Margherita nu se droghează cu heroină. Margherita nu este o consumatoare de droguri

Sunt foarte bine. Arăt foarte bine. 90-60-90. 55 de kilograme. Sunt foarte fericită! Îi mulțumesc mamei că sunt în corpul acesta perfect. Îmi place foarte mult să scriu, îmi place lingvistica.

Lucrez foarte mult la proiectele mele. Mie îmi place foarte mult să scriu. O să scriu o carte. În curând, voi lansa o colecţie de haine, cu inspiraţie din America. Sunt un fan înrăit al Americii. Am stat acolo o lună de zile şi m-am plimbat prin Los Angeles, New York, Chicago, Detroit, Philadelphia, pe la Hollywood cum îmi place mie să zic aşa… Margherita nu mai este Margherita aia veche. Acum sunt o altă Margherita, într-o altă etapă a vieţii mele. Sunt într-un continuu proces de transformare şi de dezvoltare. Sunt focusată pe cariera mea.

Nu am nicio relaţie cu Teodor. Eu nu am iubit. Pentru mine, iubit înseamnă o relaţie de un timp. Am prieteni din toate categoriile. Teodor este un băiat pe care eu l-am admirat şi am vrut să fac ceva împreună.

A fost un mic accident în care n-am omorât pe nimeni. N-am dat în cap la nimeni. Nu m-aţi văzut voi drogată sau nu m-aţi văzut luând droguri. Pe mine mă deranjează foarte tare titlul acesta: Margherita, drogată la volan cu heroină. Vă rog frumos să remediaţi toată această poveste pentru că nu este firesc pentru părinţii mei care suferă pentru copilul lor. Nu este normal să scrie despre mine că am consumat heroină. Nu sunt consumatoare de heroină.”, a spus Margherita.

Comentarii
  • Sincer? ne doare-n *** cu ce se drogheaza Margherita. Cu ketchup… Esti o muratura, ce nu te-a batut tac-tu la timp. Sau macar sa te fi vandut.

Adauga un comentariu