Magazin

Margherita vrea sani MARI MARI

Publicat: 22 mart. 2012
1

Margherita, fata Clejanilor, este foarte hotarata sa-si puna silicoane, in ciuda faptului ca tatal ei nu este de acord. Chiar in ciuda recomandarilor medicului, tanara vrea niste implanturi mari.

Margherita nu vrea sa renunte la ideea de a-si mari sanii cu ajutorul implanturilor, nici in rupul capului.

Visez noapte de noapte sa am sanii mari. Ati vazut ca mama mea era ditamai sanii. Eu vreau sa am 500 de ml unul si 500ml celalalt. Vreau sa am un litru, sa am sanii mari. Nu mai vreau sa fiu complexata”, a declarat Margherita, in cadrul emisiunii Happy Hour de la ProTv.

Cu toate acestea doctorul i-a recomandat Margheritei sa nu depaseasca un volum de 400 de ml. Intr-un final, fiica Clejanilor a hotarat ca silicoanele ei vor avea 450 ml, chiar daca medicul a avertizat-o ca in cazul asta sanii ei vor fi umflati.

„Da, nu-i nimic. Asa ii vreau. 450ml spre 500. Ii vreau mari”, a concluzionat Margherita, care urmeaza sa se opereze vineri.

Ionita de la Clejani, tatal Margheritei nu este de acord cu decizia fiicei lui: „Eu spun ca nu are nevoie. Chiar nu-i trebuie asa ceva. Daca ea asta vrea, eu nu mai zic nimic. Sunt foarte multe riscuri„, a spus artistul.

Adauga un comentariu