Din lumea filmului

Maria Buza, actrita in «Fructul Oprit». Ce rol va avea

Publicat: 08 mai 2019
3

Actrita Maria Buza, pentru prima data intr-un serial de televiziune, la Antena 1. Vedeta se alatura distributiei “Fructul oprit”, fiind in cunoscuta productie Slibovita-mama Tantei, personaj interpretat de Doinita Oancea.

“Am un rol foarte, foarte frumos, sunt Slibovita – mama Tantichii din «Fructul oprit»”, isi prezinta Maria Buza personajul, putand fi urmarita de telespectatorii Antenei 1 in episodul cu numarul 34, din sezonul 2 «Fructul oprit». “As putea sa spun ca este debutul meu in serial de televiziune. Este prima data cand sunt cooptata intr-un astfel de proiect. Personajul meu este cel mai frumos din serial. Plin de viata, cu poveste, cu stralucire, cu imaginatie, cu forta, cu dinamism, cu umor, si cu un fel de a vorbi special etniei pe care o reprezint.”, completeaza  actrita.

Slibovita vine sa cunoasca locul in care traieste si munceste fiica ei, Tanta, dar si sa-si intalneasca ginerele, pe Costica, interpretat de Liviu Varciu. Cum vor reactiona membrii familiei Caragea cand o vor vedea, ce vraji vrea ea sa faca, dar si la ce curiozitati va raspunde si ce le va ghici membrilor din casa Caragea, toate acestea in episodul pe care Antena 1 il va difuza, miercuri – 8 mai, de la ora 20.00.

“Dragi telespectatori, sunt Maria Buza si va aduc in casa un personaj pe nume Slibovita, pe care vreau sa-l indragiti, sa-l iubiti si sa ma urmariti, sa fiti cu ochii pe mine si pe tot ce se intampla in «Fructul oprit». Miercuri, de la 20.00, la Antena 1, ai treaba, nu ai treaba, pune-te pe canapea si uita-te la noi”, este mesajul pe care aceasta il transmite publicului roman.  

Adauga un comentariu