Scena artistica din Romania

Maria Buza, dupa zvonul ca e datoare la banci: “Fac totul ca sa mearga restaurantele”

Publicat: 20 nov. 2018
3

Celebra solista si actrita Maria Buza (49 de ani) si sotul ei, violonistul George Patrascu, si-au deschis doua restaurante, unul in Mamaia, si un altul in Bucuresti, insa cei doi muncesc pe rupte, ca afacerea sa se mentina, caci concurenta este foarte mare.

Maria Buza s-a lansat in afaceri impreuna cu sotul ei, insa lucrurile nu merg chiar asa cum si-ar dori cei doi. Mai mult, la un moment dat a circulat zvonul ca indragita actrita ar fi datoare vanduta la banci.

Contactata de Click!, Maria Buza ne-a declarat ca face totul ca afacerea cu restaurante sa mearga. “Am ajuns sa fac pe gazda, pe artistul si pe patronul ca sa fie bine si ca sa mearga afacerea. Cu restaurantul din Capitala ne descurcam bine, dar nu este usor, nu ne laudam cu niste venituri colosale. Dau din coate ca sa aduc clienti, concurenta este foarte mare, sunt multe restaurante pe piata, asa ca este si normal. Incercam sa ne diferentiem pe piata prin programul artistic live pe care il avem”, a declarat artista.

Maria Buza: ”Nu este adevarat ca sunt ingropata in datorii”

Situatia este diferita in ceea ce priveste restaurantul de pe litoral. ”Nu merge bine, turistii mananca seara o clatita sau un pateu, nu mai vin la restaurante ca sa asculte o muzica buna, sa se rasfete cu o fripturica. Ei vin de acasa cu sacosa plina cu de-ale gurii, ca sa faca economie”, a declarat Maria Buza la Antena 1. “Nu este adevarat ca sunt ingropata in datorii. Chiar daca as fi asa, nu as zice acest lucru. Problemele mele nu trebuie sa le stie nimeni. Chiar daca imi este greu, nu vreau sa ma plang”, a mai adaugat vedeta afacerista. Maria  si George se iubesc de 24 de ani si au impreuna un baietel.

Adauga un comentariu