Showbiz

Maria Buza este cea mai bogata actrita din Romania. Are o plaja in Mamaia si masini de fite

Publicat: 03 aug. 2017

Maria Buza este cea mai bogata actrita din Romania. Cantareata care apare des la tv are o avere impresionanta. Aceasta are mai multe afaceri pe Litoralul romanesc, printre care si o plaja. Actrita si cantareata are si cateva masini de lux, pe una dintre ele scotand-o la vanzare.

Maria Buza este cea mai bogata actrita. Artista care apare des la emisiunea tv de travesti, ‘Te cunosc de undeva’, e buna la afaceri. Aceasta are, impreuna cu sotul ei, violonistul George Patrascu, doua restaurante. Unul se afla in Bucuresti, altul in Mamaia.

Locatia din Mamaia a fost deschisa recent si se numeste ‘La buza marii’. Aici, artista si sotul ei mai canta seara pentru clienti. Pe langa restaurantele pe care cei doi le au, mai detin si o plaja in Mamaia.

 

Pe langa aceste afaceri, cuplul Maria Buza si George Patrascu detin masini de lux. Una dintre ele este Mercedes S500 AMG si un Mercedes GL 420 C din 2008. Recent, actrita a scos automobilul din urma la vanzare. Cantareata Maria Buza a marturisit ca, la viata ei, a avut mai multe masini.
galeria foto loading...

Adauga un comentariu