Mozaic muzical

Maria Ciobanu, dezvaluiri incredibile despre povestea sa de dragoste cu Ion Dolanescu

Publicat: 06 aug. 2018
3

Maria Ciobanu a fost maritata de trei ori, celebra cantareata de muzica populara avand cate un copil cu fiecare sot: Leontina Vaduva, Camelia Filip si Ionut Dolanescu. La sfarsitul anilor ’60, Maria Ciobanu l-a cunoscut pe Ion Dolanescu, alaturi de care a inregistrat mai multe piese. Cu toate acestea, Dolanescu dorea si o relatie sentimentala, desi Maria Ciobanu era maritata.

„Imi amintesc ca prin 1968 spre 1969 Dolanescu imi facea curte. Dar eu eram maritata, o aveam pe Camelia, care avea doi anisori… Nu-l bagam in seama, dar imi placea cum canta. In acea perioada lansase cateva cantece frumoase, precum: „Nu sunt bolovani pe drum”. Imi placea cum canta, dar, de ce sa nu recunosc, nu-mi placea ca barbat”, a dezvaluit Maria Ciobanu.

„Pe atunci nu ma impacam bine cu sotul meu, tatal Cameliei, cel de-al doilea sot. M-am despartit de tatal Leontinei care se purta foarte urat cu mine, Dumnezeu sa-l odihneasca, apoi, m-am casatorit cu tatal Cameliei, si mi-am dat seama ca acesta era foarte gelos. Mergeam la receptii de gradul zero, la familia Ceausescu, unde se inmanau invitatii nominale. Nu puteam sa lipsesc si nu puteam sa mergem impreuna. Iar el era extrem de gelos!”, a mai povestit artista. Ea a dezvaluit apoi cum a ajuns sa se marite cu Dolanescu.

„La Revelionul ’69 spre ’70 am cantat cu Ion Dolanescu piesa „Au, lele, vino-ncoa!” denumita si „Haulita”. Ne-a insurat lumea de-atunci. Se spunea ca mi-am lasat barbatul si m-am maritat cu Ion Dolanescu. Si nu era asa atunci”, a explicat Maria Ciobanu.

„Dupa ce am inceput sa cant cu Ion, care s-a tinut de capul meu vreo trei ani, treptat, prin 1971, ne-am indragostit… Probabil ca a fost destinul. Am divortat, ne-am indragostit, apoi ne-am casatorit si s-a nascut un baiat, cu care ma mandresc: Ionut”, a mai spus cantareata de muzica populara.

„Am ramas impreuna pana in 1974 cand… nu ne-am mai inteles… In 1974 ne-am despartit. Avea Ionut 2 ani si doua luni. Baiatul a ramas la el. Am suferit mult”, a incheiat Maria Ciobanu.

Adauga un comentariu