Mozaic muzical

Maria Ciobanu se pregateste pentru ce e mai rau: „Vreau sa fiu ingropata in pamantul meu”

Publicat: 30 sept. 2019
3

Renumita interpreta de muzica populara Maria Ciobanu a facut marturisiri despre viata sa intr-un interviu pentru Antena Stars.

Cantareata de muzica populara Maria Ciobanu, in varsta de 82 de ani, a stat in ultimii ani mai mult in America. Artista a afirmat ca mai vrea sa stea cel mult doi ani peste Ocean.

„Mai stau in America un an, doi, cat o vrea Iisus. Anii trec si imbatranim si le-am spus, daca se intampla sa ne ia Dumnezeu zilele, sa ne aduca in tara, ca nu vreau sa ma inmormanteze acolo, vreau sa ma inmormanteze in pamantul meu”, a declarat ”ciocarlia muzicii populare romanesti”, potrivit spynews.ro.

Maria Ciobanu a mai explicat ca fiica sa, Camelia, in varsta de 51 de ani, ii va mosteni casa din Bucuresti in care locuieste impreuna cu Mircea Campeanu, actualul sau sot.

”Cand ne-om duce, casa o sa-i ramana Cameliei. Ea o sa o mosteneasca, sa le dea Dumnezeu sanatate si sa se intoarca si ei in tara. Am la Los Angeles doi nepoti de la Camelia, Cristian si Mariana, ea face Masteratul. A absolvit medicina veterinara”, a afirmat artista.

Maria Ciobanu are trei copii: Leontina Vaduva, in varsta de58 de ani, Camelia Filip, in varsta de 51 de ani, si Ionut Dolanescu, in varsta de 47 de ani.
 

Adauga un comentariu