Stiri si curiozitati

Maria Coman și Adelin Petrișor au divorțat după un scandal mediatic. Ce a dus la ruptura dintre cei doi

Publicat: 13 sept. 2021
Adelin Petrisor si Maria Coman
Adelin Petrisor si Maria Coman au fost impreuna timp de opt ani de zile

Maria Coman și Adelin Petrișor și-au unit destinele în anul 2004 la Buzău. Reporterul special își găsise pe atunci liniștea după o vară în care a fost în toate zonele de conflict din lume. Cei doi au făcut cununia religioasă la o biserică din Buzău, ceremonia fiind oficiată de către un preot care a fost coleg de școală cu Adelin. Cununia civilă au avut-o cu puțin timp în urmă în București.

Maria și Adelin erau pe atunci colegi la Antena1. La nunta celor doi au fost prezenți majoritatea colegilor de trust din acea vreme: Vlad Petreanu, Carmen Moise, Gabriela Vranceanu Firea, Simona Gherghe, Laurențiu Ionete (vicepreședinte la Antena 1) și soția sa, Celia Petrecu.

De ce a divorțat Adelin Petrișor de Maria Coman

Adelin Petrișor anunța în anul 2012, pe blogul său, faptul că divorțează de Maria Coman. Totul părea să vină în urma unui articol apărut în presa mondenă la acea vreme.

„După o investigaţie care a durat cât ancheta Watergate, jurnaliştii au descoperit ceea ce nici eu, soţul ei, nu ştiam despre Maria. Un „spion” a dezvăluit că Maria a avut nota 2 la purtare!!! Motivul nu este cunoscut, însă promit să-l aflu eu. Dacă va fi nevoie, voi juca dur.

Oricum, sunt siderat. Eu o credeam pe Maria o femeie serioasă şi echilibrată. Marea dezvăluire m-a dat peste cap şi m-a făcut să mă întreb ce îmi mai ascunde soţia? Dacă într-o zi voi descoperi că a fumat în toaleta de la Sava?”, comenta amuzat Petrişor, pe blogul personal.

Adelin Petrișor și Maria Coman au împreună o fetiță pe nume Smaranda.

„Mi-a plăcut foarte mult acest nume și cred că l-am nimerit bine, pare că i se potrivește“, declara Maria pentru revista VIP la acea vreme.

Cei doi au format un cuplu vreme de opt ani de zile.

Maria Coman a avut COVID-19

În luna august a acestui an, Maria Coman anunța faptul că s-a infectat cu noul coronavirus cu toate că e vaccinată. Vedeta de la Antena 3 a realizat că este infectată în momentul în care și-a amintit că nu a simțit mirosul de floricele când a mers la un film.

”Am ratat liniștită, ca mulți alții, primele 3 valuri de pandemie, dar nu avea cum să fie atât de simplu încât să îl ratez și pe al patrulea. Dar, să o luăm cu începutul. A venit și vaccinul, m-am și vaccinat, a mai trecut niște timp, a trecut și vârful crizei, părea că în sfârșit e o perioadă bună, așa că m-am apucat de cumpărat bilete de avion și planificat diverse.

Cum concedii prea multe nu sunt pe timpul verii, m-am înghesuit cât am putut prin weekenduri, cu o singură excepție (pe lângă Grecia, care a rămas cum am stabilit mai sus), un week-end prelungit la Paris.

De plecat trebuia să plecăm joi, adică poimâine. Pe weather zicea cam 22 de grade și ploaie, mi-am notat să îmi iau umbrela, pentru că de obicei când îmi iau umbrela nu plouă. Și deja speram că o să îmi găsesc și un parfum nou și că, oricum, dacă nu îmi găsesc, măcar testez ce a mai apărut. Și, cum mă gândeam eu așa la parfumuri, am avut un flashback. Că tocmai fusesem la film și nu am simțit miros de floricele. Că n-am simțit mirosul de la cremă după duș. Că menta din curte n-a avut niciun miros. ”, spunea aceasta.

Adelin Petrișor și Maria Coman au fost împreună timp de opt ani de zile și au împreună o fetiță pe nume Smaranda.

Comentarii
Adauga un comentariu